De ce este important să alergi. Pantofii de alergare cu conectare prin Bluetooth

Pentru foarte multe persoane a fost suficientă o singură alergare ca să descopere că sportul este cea mai bună terapie împotriva combaterii stresului.

Mai multe studii au arătat că 30 de minute de alergare ușoară, efectuat în mod constant te ajută să îți ridici starea de spirit, să ai un somn mai odihnitor și să te concentrezi mult mai bine pe tot parcursul zilei.  Indiferent de ritmul în care alergi, mișcarea are efecte pozitive asupra organismului.

Pe lângă faptul că este o metodă foarte bună de a te menține în formă, alergarea îți îmbunătățește în mod semnificativ sănătatea cardiovasculară. În plus, în timpul alergatului, se eliberează neurotransmițători “ai fericirii”, precum endorfinele, astfel încât alergatul poate fi un adjuvant pentru vindecarea despresiei sau a anxietății.

De asemenea, alergarea te ajută să te integrezi în comunitatea alergătorilor care este în continuă creștere și să îți dezvolți spiritul competitiv. Alergarea este un sport individual, dar chiar acest lucru ne ajută să fim și mai buni coechipieri. Întâmpinând greutăți  singuri, apreciem mai mult ajutorul celorlalți, așa că este bine să te antrenezi într-un grup. În concluzie, alergarea ne îndeamnă la autodepășire, dar ne și ajută la îmbunătățirea relațiilor cu cei din jur.

Adidasi Under Armour varianta cea mai bună cu soluții pentru o alergare cât mai plăcută și inteligentă prin intermediul aplicației UA MapMyRun pentru a ajuta alergătorii să devină mult mai rapizi și eficienți, dar și a pantofilor de alergare HOVR care se pot conecta în prezent cu ceasurile Apple și Samsung, iar de anul acesta se pot sincroniza și cu Garmin și Suunto.

Talpa exterioară HOVR conține un senzor unic pentru a monitoriza și analiza viteza, distanța și lungimea pasului. Prin Bluetooth acesta se conectează la aplicația mobilă UA MapMyRun care servește pentru monitorizarea, analizarea și stocarea informațiilor detaliate despre sesiunile tale de antrenament, ajutându-te să îți îmbunătățești mai repede stilul.

Dacă problema pantofilor pentru alergare ai rezolvat-o, află că și echipamentul trebuie adecvat. 

Primul strat de îmbrăcăminte trebuie să conțină textile tehnice, mulate pe corp, care mențin căldura și asigură respirabilitate. Dacă alegi un tricou din bumbac, acesta nu va evacua corespunzător transpirația și va rămâne umed, provocând senzația de frig. Tocmai de aceea este recomandat să alegi un tricou sau o bluză din poliester, subțire, ușoară și ventilată sau trening under armour.

Dacă este frig afară, poți alege o bluză cu guler înalt sau cu căptușeală din polar. Alege bluze care îți asigură libertate de mișcare și căldură în timpul alergării.

Dacă alergi pe ploaie, vânt sau chiar pe zăpadă, echipează-te cu o jachetă ușoară, tehnică și cu buzunare practice pentru depozitarea cheilor și a telefonului! De asemenea, alege-ți jacheta în funcție de capacitatea sa de compactare, pentru a o putea depozita ușor dacă îți este prea cald în timpul efortului.

One thought on “De ce este important să alergi. Pantofii de alergare cu conectare prin Bluetooth

  1. Pingback: SEOSolutionVIP

Comments are closed.