De ce ți-ai cumpăra un covor de iută?

Dacă apuci să-ți cumperi un covor de iută fii sigură că urmează și al doilea, și al treilea.

Întreținere redusă! Aceste covoare sunt minunate în zone cu trafic intens. După câțiva ani de a le avea, ele arată bine, sunt ca noi. Aproape absorb toată murdăria și petele. Sunt indicate atunci când ai câini, copii, o mulțime de vizitatori, mobilier în mișcare. Aceste covoare sunt bune pentru o casă activă.

Și totuși de ce ți-ai cumpăra covoare de iută? Pentru că sunt ecologice, sunt foarte frumoase, sunt rezistente, practice, se întrețin ușor și sunt …. românești. Acum, pe lângă covoarele din iută subțiri pe care le au bunicile prin casă, acum se găsesc și variante moderne, colorate, groase și foarte frumoase.

DSC_0348

 

DSC_0360

 

DSC_0395

Un dezavantaj pentru aceste covoare de iută este că fiind realizate din fibre naturale trebuie ferite de umezeală, motiv pentru care nu sunt o alegere bună pentru baie și în locurile umede pentru că se pot degrada. Este bine ca la câteva luni să poată fi bătute în aer liber și spălate în spălătorii de covoare, măcar o dată la doi ani.

DSC_0412

 

DSC_0418

 

DSC_0787

 

DSC_0822

 

DSC_0827

Aspectul! Îmi place foarte mult aspectul acestor covoare. Adică, ele sunt stilul meu până la fiecare ultima fibră. Ele sunt confortabile, calde, și se adaugă o mulțime de textură.. Acestea arată mereu curat și nu arată nici o îmbătrânire. Mai mult ele sunt bune și la masajul tălpilor :).

DSC_0557-1

DSC_0226

sursa foto: http://www.lizmarieblog.com/

11 thoughts on “De ce ți-ai cumpăra un covor de iută?

 1. Online pharmacy insulin without prescription Buy metformin without prescription
  Yo where can I score some cheap diabetes drugs without a damn prescription?
  Diabetes drugs for sale without prescription online

 2. Bună-ziua! Aș dori, vă rog frumos, să-mi spuneți de unde pot cumpăra covor de iută moale, pentru că am găsit ceva, la un magazin online, dar când a sosit curierul, am constatat că era parcă din paie sau iarbă de mare, foarte aspru, ori, din fotografii și comentarii, se pare că este textil și moale. Mulțumesc.

 3. Hei!

  Interesant articolul. Sunt in proces de amenajare a apartamentului meu si m-ar ajuta daca mi-ai recomanda locuri de unde putem cumpara covoare de iuta romanesti.

  Multumesc!

Comments are closed.