Decor rustic-chic excelent conturat într-un apartament de 3 camere

Conturata în spiritul unui stil rustic-chic, amenajarea de azi este de departe una din cele mai frumoase. Nu neapărat finețea detaliilor, ci sentimentul de cămin, de acasă este cel care te atrage și place deopotrivă.

Reconfigurarea unui apartament mic este deseori necesară pentru a crea funcționalitatile de care ai nevoie. Și când spun acest lucru mă refer la acele apartamente cu o singură cameră principală în care ești nevoit să amenajezi atât o zonă de zi cât și un spațiu pentru dormit. În funcție de suprafață, ai posibilitatea să aduci și un pat, dar de cele mai multe ori canapeaua este folosită și ca pat de dormit. De aceea, pentru astăzi îți propun o amenajare a unui apartament de 38 metri pătrați, inițial configurat ca un apartament cu o cameră și ulterior transformat de către designerul de interior într-un apartament cu 2 camere prin adăugarea unui dormitor.

În zona de zi s-a mizat pe un decor minimalist, unde nu lipsesc piesele de accent, cum ar fi șemineul fals și porțiunea de perete decorată cu cărămidă aparentă. Adăugând canapeaua și o măsuță de cafea, perne decorative și un covoras redam astfel ideea unui living armonios. Cromatica preponderent neutră cu alb și accente pastelate amplifica spațiul mic al încăperii și îi conferă luminozitate.

Spațiul bucătăriei a fost restrâns odată cu apariția dormitorului. Acum, spațiul pentru gătit se rezumă la o chicinetă cochetă amenajată în plan deschis, separată vizual de restul încăperii printr-un bar.

 

2
Spațiu luminos cu alb și tonuri neutre pentru living
3
Zona de trecere excelent marcată cu lampă și o comodă

 

4
Locul de luat masa conceput ca un spațiu pentru familie și prieteni – confortabil și primitor

 

5
Corpurile de iluminat pun în valoare spațiul atât prin design cât și prin lumina directă ce pică asupra mesei.

 

6
Dormitorul matrimonial – spațiu de relaxare cu tematică rustică

 

7
Camera copiilor – un spațiu ludic, funcțional amenajat

Citește mai multe pe Povestea Casei

3 thoughts on “Decor rustic-chic excelent conturat într-un apartament de 3 camere

Comments are closed.