Delicious by Art&Craft, magazinul unde întâlneşti gustul copilăriei

Pentru prima dată am fost în Aeroportului Internaţional Henri Coandă fără vreo destinație de zbor. Sentimentul este unul destul de ciudat, aș zice eu, mai ales că m-am întâlnit cu o grămadă de cunoscuți.

Pentru simplu fapt că eram însoțită de Tudor, întrebarea era una singură: unde plecați? Nicăieri! Mergem să vizităm noul magazin Art&Craft.

Fără bagaje, dar cu acelaşi control riguros. Gălăgie, forfotă, zgomot de trolere, cel mai iubit zgomot de către Tudor. Îmi spunea că el dacă ar putea ar sta o zi întreagă în zona de îmbarcare numai să audă zgomotul trolerelor. Dacă ar putea el toată ziua ar călătorii. Nu contează unde, el doar să călătorească, un lucru de altfel foarte bun 🙂

 

Dar să vă spun acum despre Delicious

Delicious este primul magazin marca Art&Craft care a adunat într-un singur loc toate brandurile sale, dar și ale partenerilor, astfel încât toți cei care îi trec pragul să se poată delecta atât cu aromele dulci din casele românilor, în special ale dulcețurilor, gemurilor, cozonacilor sau prăjiturilor de casă, cât și cu cele mai fine ciocolate, trufe sau specialități.

Amenajarea magazinului în incinta Aeroportului Otopeni permite fiecărui pasager să parcurgă în câțiva pași o călătorie în lumea gastronomică românească, atât prin produsele expuse la raft, cât și prin design-ul ambalajului, inspirat fie de tradiție, fie de România noastră modernă.

 

 

 

Ce găsești în magazinul Delicious by Art&Craft?

Vei găsi în exclusivitate dulciuri de cea mai bună calitate, create special pentru cel care își dorește un cadou de destinație ce îl reprezintă și care va fi primit cu drag de cei care îl vor gusta.

Aşa că în momentul în care ai ajuns în zona dutty free, intră în magazinul Delicious by Art&Craftaveţi că sigur îţi vei aduce aminte de copilărie. Pe lângă produsele de la Via Delice, Bloody Famous, Kisses from Transylvania, veţi găsi şi dulceaţa şi zacusca noastră tradiţională ale partenerilor Art&Craft  Râureni, Pivniţa Bunicii sau Răzvan.  O să găsiţi turtă dulce, Eugenia, ceaiuri si ciocolată de la Heidi. Cu astfel de gusturi n-a cum să nu surprinzi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Unde putea zăbovi mai mult, Tudor?

Da, la prunele în ciocolată, marca Vladut’s Story şi evident Toate dulciurile lui din subordine :). Apoi l-a întâlnit pe însuşi Vladut’s.

 

 

 

 

Până ajungi la magazinul Delicious by Art&Craft treci pe lângă celălalt magazin, cel de suveniruri. Dacă nu vrei să cumperi dulciuri pentru prieteni sau rude, le poţi cumpăra suveniruri. Nici prin cap nu-ţi trece câte suveriruri găseşti, toate româneşti, toate făcute de meşterii populari susţinuţi de Art&Craft, pentru că asta fac prietenii mei de câţiva ani încoace. 

Şi … în caz că nu călătoreşti în perioada imediat următoare, dar ţi-am stârnit curiozitatea poţi face o călătorie prin magazinul online. Aici sunt produse de artă populară şi artizanat, suveniruri româneşti, produse personalizate cu design original şi o gamă variată de dulciuri cu specific românesc, adică tot ce vei găsi în magazinele Art&Craft din toate aeroporturile din ţară.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Așa că…. liber la cumpărat lucruri frumoase şi dulciuri cu gust de copilărie! Şi nu uita: câte călătorii, atâtea suveniruri !

 

 

 

5 thoughts on “Delicious by Art&Craft, magazinul unde întâlneşti gustul copilăriei

Comments are closed.