Ia românească revine la Londra pentru a patra oară consecutiv cu Flori de ie
8 februarie 2017
Băcănia ROD își lansează magazin online: gusturile autentice, la un click distanță
8 februarie 2017

Dacă e Februarie, e Târgul de Turism al României. În acest an, Malta Travel mizează pe DISTRACŢIE, dar şi pe ROMANTISM, aşa că fiecare săptămână de vacanţă în Insula de Miere va sta sub semnul unui festival, al unei parade a cavalerilor maltezi sau al unei sărbători de stradă cu focuri de artificii spectaculoase. Iar Malta se poate mândri cu cel mai tentant amestec de evenimente locale şi internaţionale de divertisment, aşa că, indiferent de zona lor de interes, turiştii pot fi siguri că vor găsi în Malta activităţi care îi vor încânta.

Aşadar, ediţia de primăvară a târgului va fi deschisă joi, 16 februarie 2017, la ora 12.00, cu o atmosferă de vis, şampanie, muzică şi pachete irezistibile.

”Turiştii îşi vor putea alege perioada de vacanţă în funcţie de calendarul evenimentelor din Malta, însă, la fel de bine, pot afla de la noi ce evenimente au loc în perioada pe care au ales să o petreacă în Insula de Miere. Şi chiar vor avea de unde alege, pentru că, în acest an, în Malta, sunt programate spectacole cu vedete internaţionale ale muzicii din toată lumea, concerte pe acorduri clasice, festivaluri de jazz sau de muzică, ori sărbători ale vinului, pâinii, ciocolatei şi chiar carnavaluri. Nu vor lipsi însă nici spectacolele de teatru surprinzătoare, cele de operă sau de dans, iar insulele malteze vor fi gazde pentru tot felul de evenimente sportive internaţionale”, a declarat Mark Neville Farrugia, directorul Malta Travel.

foto: http://www.profit.ro

Iar dacă mai adăugăm şi faptul că maltezii sunt printre cei mai calzi oameni din zona Mării Mediterane şi sunt mereu gata să se bucure de viaţă şi să împartă cu cei din jur distracţia şi bucuria, e clar că reuşita oricărei vacanţe în Malta, cu Malta Travel, este asigurată.

Țărăncuța Urbană I Roxana Toma
Țărăncuța Urbană I Roxana Toma
Țărăncuța Urbană sunt eu, Roxana Toma. Fata care iubește poveștile, tradițiile, amintirile din copilărie, momentele minunate petrecute alături de cei dragi, dulciurile, florile, grădina cu flori a mamei - lăsată moștenire, satul și viața la țară. Sunt jurnalist de peste 20 de ani. Am scris despre politică și politicieni în toți acești ani. Acum e vremea de alte subiecte. Am venit la București de la țară, chiar dacă țara mea se afla la vreo 60 de kilometri de Capitala țării. Acum ați înțeles și numele blogului meu. Am un copil, mai celebru decât mine, un mic actor, Tudor Roșu :). Născut la București îi place să bată mingea pe strada copilăriei mele, natura și tot ce este frumos. Deci iubește ce iubesc și eu! Sper să vă placă ce scriu, scriu pentru voi, pentru prietenii mei, pentru țărăncuțele mele! Cu drag, Țărancuța Urbană tarancutaurbana@gmail.com

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Va rugam asteptati...

Inscrie-te la newsletter!

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană!
%d blogeri au apreciat:
Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On Pinterest