Menu

Deschide fereastra către Malta. La târgul de turism

Dacă e Februarie, e Târgul de Turism al României. În acest an, Malta Travel mizează pe DISTRACŢIE, dar şi pe ROMANTISM, aşa că fiecare săptămână de vacanţă în Insula de Miere va sta sub semnul unui festival, al unei parade a cavalerilor maltezi sau al unei sărbători de stradă cu focuri de artificii spectaculoase. Iar Malta se poate mândri cu cel mai tentant amestec de evenimente locale şi internaţionale de divertisment, aşa că, indiferent de zona lor de interes, turiştii pot fi siguri că vor găsi în Malta activităţi care îi vor încânta.

Aşadar, ediţia de primăvară a târgului va fi deschisă joi, 16 februarie 2017, la ora 12.00, cu o atmosferă de vis, şampanie, muzică şi pachete irezistibile.

”Turiştii îşi vor putea alege perioada de vacanţă în funcţie de calendarul evenimentelor din Malta, însă, la fel de bine, pot afla de la noi ce evenimente au loc în perioada pe care au ales să o petreacă în Insula de Miere. Şi chiar vor avea de unde alege, pentru că, în acest an, în Malta, sunt programate spectacole cu vedete internaţionale ale muzicii din toată lumea, concerte pe acorduri clasice, festivaluri de jazz sau de muzică, ori sărbători ale vinului, pâinii, ciocolatei şi chiar carnavaluri. Nu vor lipsi însă nici spectacolele de teatru surprinzătoare, cele de operă sau de dans, iar insulele malteze vor fi gazde pentru tot felul de evenimente sportive internaţionale”, a declarat Mark Neville Farrugia, directorul Malta Travel.

foto: http://www.profit.ro

Iar dacă mai adăugăm şi faptul că maltezii sunt printre cei mai calzi oameni din zona Mării Mediterane şi sunt mereu gata să se bucure de viaţă şi să împartă cu cei din jur distracţia şi bucuria, e clar că reuşita oricărei vacanţe în Malta, cu Malta Travel, este asigurată.

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram