DogFest, ediţia a III-a. Dacă nu aveţi ce face în acest week-end în Bucureşti

NAŞTEREA MAICII DOMNULUI sau SFÂNTA MARIA MICĂ
8 septembrie 2015
Jurassic Park sau Dino Parc din Râșnov. Cea mai tare atracție a verii pentru copii
9 septembrie 2015

În acest week-end se încheie cea de-a III-a ediție a evenimentului DogFest. După competiţiile de la Braşov şi Balotești, acum evenimentele se mută în Bucureşti.

Deschiderea DogFest ce a avut loc la Braşov în data de 29 august, iar în acest week end organizatorii – Royal Canin împreună cu Hornbach îi invită propietarii de câini să participe la demonstraţii de dresaj, traseu de obstacole, concursuri de agilitate şi prezentări de rase începând cu ora 11.00 şi în Bucureşti.

Locaţiile sunt: 12 septembrie – Hornbach Berceni şi 13 septembrie – Hornbach Militari

dog 2

Câini de talii și rase diferite participă la jocuri, competiții și activități.

dog

Dacă vrei să-ți faci un nou prieten canin, CENTRELE DE ADOPȚIE te așteaptă cu numeroși câini dornici să-și găsească un proprietar iubitor și un cămin permanent.
Demonstratiile de dresaj vor fi asigurate de Şcoala de Dresaj AS – Florin Firtea.

dog 3

DogFest – Hornbach Baloteşti

„Aşteptăm de fiecare dată cu mult entuziasm DogFest, un eveniment la care ţinem foarte mult. Proiectul s-a născut în 2012 cu intenția de a oferi proprietarilor de câini din orașe un eveniment aproape de ei, la care să poată participa împreună cu câinele, ca la o sărbătoare,” a spus Andrei Bărăgănescu, Events, PRO & KA Marketing Coordinator la Royal Canin. ”Fiecare câine e frumos și are ceva special, indiferent de talie sau rasă, și îi așteptăm pe toți la DogFest. La Royal Canin încercăm să asigurăm o hrană adecvată nevoilor fiecăruia și acum sărbătorim diversitatea acestei specii.


Toţi participanţii vor primi premii de la Royal Canin!

Țărăncuța Urbană I Roxana Toma
Țărăncuța Urbană I Roxana Toma
Țărăncuța Urbană sunt eu, Roxana Toma. Fata care iubește poveștile, tradițiile, amintirile din copilărie, momentele minunate petrecute alături de cei dragi, dulciurile, florile, grădina cu flori a mamei - lăsată moștenire, satul și viața la țară. Sunt jurnalist de peste 20 de ani. Am scris despre politică și politicieni în toți acești ani. Acum e vremea de alte subiecte. Am venit la București de la țară, chiar dacă țara mea se afla la vreo 60 de kilometri de Capitala țării. Acum ați înțeles și numele blogului meu. Am un copil, mai celebru decât mine, un mic actor, Tudor Roșu :). Născut la București îi place să bată mingea pe strada copilăriei mele, natura și tot ce este frumos. Deci iubește ce iubesc și eu! Sper să vă placă ce scriu, scriu pentru voi, pentru prietenii mei, pentru țărăncuțele mele! Cu drag, Țărancuța Urbană tarancutaurbana@gmail.com

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Va rugam asteptati...

Inscrie-te la newsletter!

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană!
%d blogeri au apreciat:
Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On Pinterest