După o scurtă vizită în România, un designer american laudă frumusețile Transilvaniei pe Instagram

Un designer floral din Statele Unite laudă, pe Instagram, oamenii și peisajele din Transilvania. Maramureș, Sighișoara, Bran, Cluj sunt câteva orașe vizitate de Amy Merick.

După ce a vizitat Ungaria, Amy Merrick a venit într-o vizită scurtă și în România. După ce a petrecut 13 ore ”într-o cușetă mică” din tren, tânăra designer a umplut rețeaua de socializare Instagram cu fotografii din Transilvania, despre care are numai cuvinte de laudă.

tren amy

Amy Merrick a postat fotografii atât cu peisaje din Transilvania, cât și cu obiecte tradiționale românești, precum hainele populare, farfuriile pictate sau sobele din teracotă. Florista a vizitat orașele Cluj Napoca, Brașov și Sighișoara, în căutarea de materiale și inspirație pentru colecțiile sale. Tânăra a rămas impresionată nu doar locurile pe care le-a vizitat, ci și modul în care au tratat-o oamenii.

transilvania 3

 

transilvania 1

 

transilvania 2

 

transilvania 4

 

transilvania 5 -cluj
o cafenea în Cluj

 

transilvania 5

 

transilvania 7

 

transilvania 8

 

transilvania

 

sic transilvania

 

sighisoara

 

bran sighisoara

”Îmi bate inima foarte tare după cele mai incredibile 24 de ore. Am fost la o colecționară de textile din satul Sic, Transilvania. Femeia a insistat să rămân la ea peste noapte și mi-a pregătit cina din grădina familiei. Casa de oaspeți este de basm. Poate cea bună zi de călătorie din viața mea”, a scris Amy lângă o poză cu o cameră tradițional românească.

Amy a ajuns în timpul călătoriei ei și în Maramureș, unde s-a cazat la o casă tradițională românească și a mâncat un mic dejun tradițional format din brânză și roșii. Însă, ceea ce a impresionat-o pe floristă a fost portul popular, care a fost reinventat din tinerele maramureșence pentru a fi mai modern.

transilvania 6

 

maramures

Amy Merrick este un designer floral din New York. Eseele ei despre design, aranjamente florale și anterprenoriat au apărut în cărți, reviste și pe Internet. Amy a colaborat cu Ralph Lauren, Brides, The Today Show, Design Sponge, Nylon, Whole Living, BHLDN, Garden Design, Country Living, CNN și Kinfolk, potrivit site-ului ei.

foto: https://instagram.com/amy_merrick

8 thoughts on “După o scurtă vizită în România, un designer american laudă frumusețile Transilvaniei pe Instagram

  1. Pingback: click reference

Comments are closed.