Menu

Este o idee bună să oferim cosmetice cadou?

DA, este o idee foarte bună, numai că bunele maniere spun că ”nu este politicos să le oferim persoanelor care nu ne sunt apropiate obiecte de îmbrăcăminte sau de toaleta”. Nu este indicat să cumpărăm primul parfum care ne iese în cale, chiar dacă este scump, nici un spray sau o trusă de farduri, dacă nu cunoaștem preferințele celei căreia dorim să le oferim.

A cumpăra produse cosmetice sau de igienă este un lucru riscant. Gusturile diferă, astfel că putem nu doar să dăm mulți bani pe ceva ce nu-i va folosi, dar și să lăsăm impresia că am ales primul lucru care ne-a ieșit în cale pentru a scăpa repede de grija cadoului.

 

 

 

Fie că e vorba de seturi complete de îngrijire sau împachetate în cutii atractive, de pachete specializate pentru îngrijirea părului sau a corpului, de seturi de produse pentru machiaje în trendurile de sezon ori de parfumuri irezistibile, oricare dintre ele poate reprezenta cadoul perfect pentru cineva.

Așadar, oferim cosmetice doar persoanelor apropiate: mamă, soră, verișoară sau cea mai bună prietenă căreia îi cunoaștem toate tabieturile, ce tip de ten are, ce ritualuri de îngrijire practică și cât de mult ține la produsele care i-au intrat deja în rutină. Tratamentele pentru păr – masca de par, serul pentru păr, uleiul pentru păr, tinctura tonică împotriva căderii părului sunt cadouri destul de bine venite pentru orice fată. De asemenea, seria de cosmetice – baza de machiaj, pudra translucidă, ruj-urile, tușurile de ochi și multe altele sunt la fel de dorite și căutate pentru a fi făcute cadou.

 

 

 

Lăsând la o parte persoanele despre care nu știi mare lucru dar cărora trebuie să le oferi totuși un cadou, rămân prietenii și amicii apropiați cu care stai de vorba la o cafea și despre alte lucruri decât salvarea planetei.

Cadourile sunt un prilej de bucurie, în egală măsură pentru cel care le oferă și cel care le primește, iar bucuria de a oferi din suflet este dublată de reacția celui pentru care facem acest gest. Pentru că luna decembrie este luna cadourilor toată lumea este în febra cumpărăturilor, fie ele în magazine sau online.

 

Dacă primim cadouri ambalate, politicos este să le desfacem, să vedem în ce constau, să mulțumim și să ne bucurăm de dar. Indiferent de ceea ce ne inspiră darul primit, trebuie să apreciem gestul și să știm să arătăm asta.

Alege cu atenţie şi cumpără din timp cadourile pentru cei dragi!

 

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram