Menu

Eveniment unic în peisajul cultural bucureștean: FERENTARI JAZZ FEST

Eveniment unic în peisajul cultural bucureștean:
FERENTARI JAZZ FEST, găzduit de Piața Ferentari din Sectorul 5
Organizat în premieră într-un spațiu urban neconvențional, prin colaborarea dintre Primăria Sectorului 5, Primăria Municipiului București, prin ARCUB, Asociația Culturală „SPECTACULIS”, evenimentul își propune să reechilibreze relația culturală dintre centrul și periferia Bucureștiului, prin accentuarea identității cartierelor și o mai mare implicare a cetățenilor, pentru o creștere a coeziunii comunitare.
Printre obiectivele vizate de acest proiect unic în peisajul cultural bucureștean se are în vedere activarea culturii în proximitate, încurajarea formării și dezvoltării unui public competent cultural în zonele defavorizate, susținerea culturii prin educație, sprijinirea tinerilor artiști, elevi și studenți la școli de profil, prin implicarea lor în festival, premierea și promovarea intensivă a unor muzicieni valoroși invitați în cadrul evenimentului.
.
foto
 .
Vineri, 11 noiembrie a.c., programul artistic va debuta la ora 16.00, cu un concurs dedicat tinerilor artiști, elevi ai școlilor cu profil muzical din București.
Sâmbătă, 12 noiembrie a.c., cea de-a doua zi a festivalului va aduce în atenție începând cu ora 18.00, programe artistice susținute de Emil Bîzgă, New Orleans Jazz Band, cu participarea extraordinară a Marius Vernescu Band.

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram