Coacăzul negru – medicamentul oferit de natură
15 mai 2017
Cătina românească – numărul 1 în lume. Află toate proprietăţile acestei plante
22 mai 2017

Festivalul RomanIA Autentică se află la cea de a II-a ediţie

Anul acesta, pe  24 iunie 2017, de Sânziene împreună cu Primăria Municipiului Iași, Consiliul Județean Gorj, Consiliul local şi Primăria Peștișani organizatorii doresc să realizeze simultan în aceeași zi la Iaşi, în faţa Palatului Culturii și la Hobița pe platoul din fața Casei memoriale Constantin Brâncuși cea de a II a ediţie.

 

Spre deosebire de anul trecut, când festivalul s-a desfăşurat pe parcursul a doua zile, 24-25 iunie, anul acesta se va desfăşura doar în data de 24 iunie, având ca obiectiv, strângerea a 10.000 de purtători de ie într-o singură zi, condiție necesară și fundamentală pentru a introduce IA în patrimoniul UNESCO.

Cristina Chiriac, RomanIA Autentică

 

 

 

Şi anul acesta, Ţărăncuţa Urbană se numără printre partenerii media ai acestui festival.

Aşadar, vă aștept la festivalul RomânIA Autentică , la Iaşi sau Hobiţa.

 

 

 

Țărăncuța Urbană I Roxana Toma
Țărăncuța Urbană I Roxana Toma
Țărăncuța Urbană sunt eu, Roxana Toma. Fata care iubește poveștile, tradițiile, amintirile din copilărie, momentele minunate petrecute alături de cei dragi, dulciurile, florile, grădina cu flori a mamei - lăsată moștenire, satul și viața la țară. Sunt jurnalist de peste 20 de ani. Am scris despre politică și politicieni în toți acești ani. Acum e vremea de alte subiecte. Am venit la București de la țară, chiar dacă țara mea se afla la vreo 60 de kilometri de Capitala țării. Acum ați înțeles și numele blogului meu. Am un copil, mai celebru decât mine, un mic actor, Tudor Roșu :). Născut la București îi place să bată mingea pe strada copilăriei mele, natura și tot ce este frumos. Deci iubește ce iubesc și eu! Sper să vă placă ce scriu, scriu pentru voi, pentru prietenii mei, pentru țărăncuțele mele! Cu drag, Țărancuța Urbană tarancutaurbana@gmail.com

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Va rugam asteptati...

Inscrie-te la newsletter!

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană!
%d blogeri au apreciat:
Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On Pinterest