”Flori de ie” va expune pentru prima dată la The Bride Show- Abu Dhabi

Flori de ie, unul dintre cele mai cunoscute branduri de promovare a tradițiilor românești, lansat pe piața din România în anul 2014, va expune pentru prima dată la Abu Dhabi în perioada 13-16 aprilie a.c.. la National Exhibition Center  Abu Dhabi.

The Bride Show reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente de fashion și stil din Emiratele Arabe Unite, ediția din acest an prezentând colecțiile a importanți designeri din întreaga lume, evenimentul în sine fiind unul elitist și cu așteptări foarte mari, această parte a lumii fiind bine recunoscută ca și importanță în lumea modei.

Pentru prima dată, anul acesta Flori de ie va expune la The Bride Show- Abu Dhabi, după ce în anii precedenți a expus la Londra și New York.

IMG_4820-Edit-700x1050

Recunoscut ca și un brand care promovează poveștile neamului românesc cusute și atent meșteșugite în ia românescă, Flori de ie a demonstrat în ultima perioadă, prin adaptarea ținutelor tradiționale la cerințele internaționale că ia românescă poate deveni un obiect vestimentar în care se regăsesc tendințele fashion devenind astfel un obiect vestimentar urban foarte apreciat la nivel internațional.

IMG_4990-700x1050

Autenticitatea, atenția pentru detalii, pasiunea pentru handmade dar și cromatica deosebită au adus aprecieri generoase astfel încât, produsele Flori de ie se reliefează distinctiv într-o manieră distinctivă, modernă.

Flori de ie este un brand caracterizat prin: culoare, pasiune și energie pozitivă. Toate produsele fiind cusute în întregime handmade, cu grijă și migală, verificate cu ajutorul proceselor tehnologice, pentru a se menține odată cu trecerea timpului.

Flori de ie este un brand modern, adaptabil, deschis la tot ceea ce este nou, acceptând cu bucurie orice provocare. Credem cu tărie că    și tu vei ajunge la concluzia că nu există ceva mai autentic  decât tradiția natală, transpusă în industria fashion a zilelor noastre.

Vă așteptăm cu drag în magazinul nostru din Băneasa Shopping City, etajul 1, cât și în cadrul Concept Store-ului Molecule F din Promenada Mall, dar și online la adresa www.florideie.ro

,,Flori de ie” , 10 aprilie 2016

3 thoughts on “”Flori de ie” va expune pentru prima dată la The Bride Show- Abu Dhabi

Comments are closed.