Menu

Frumusețea ușilor glisante rustice

Ușă glisantă rustică. O frumusețe. Ai nevoie de-o ușă sau nu, doar de desing aceste uși glisante sunt demne de exemplu.

Ușile glisante merită să fie instalate în locuințele tip casa sau duplex, deoarece în felul acesta frumusețea lor va fi cel mai bine pusă în valoare. De asemenea, în cazul reședintelor, ușile glisante pot fi amplasate atât la trecerea dintr-o cameră într-alta, cât și la granița cu exteriorul, înlocuind o parte dintr-un perete.

Ușile glisante pot fi accesate mult mai ușor, mult mai repede. În plus, deschiderea lor mare permite, pe de-o parte, accesul cu obiecte voluminoase, precum mobilierul, pe de alta parte, îngăduie instalarea lor în spatii nu foarte vaste, precum suprafața îngustă a unui hol.

Dacă veți opta pentru acest tip de uși în zona living-ului sau bucătăriei care dau spre grădină, vă veți bucura din plin de lumina naturală. Nu în ultimul rând, ușile glisante se pretează oricărui stil de amenajare. Singurele diferențe sunt materiale utilizate (lemn, sticla) și design-ul, de la minimalist la rustic, precum ușile de hambar.

usa 3

 

usa 4

 

usa

 

usa 5

foto: Pinterest

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram