21 mai – Sfinții Împărați Constantin și Elena. Tradiții și obiceiuri
21 mai 2016
De ziua Iei, 10.000 de purtători de ie merg acasă la Brâncuși
1 iunie 2016

Prietenii mei de la Art&Craft s-au îmbrăcat în haine noi. Noul site Art&Craft a fost lansat la apă, cum se spune. Noua platformă online are menirea să îți ofere acces rapid și ușor la produsele căutate în magazinul online Art&Craft, precum și o modalitate mult mai simplă de cumpărare. Site-ul are un design modern și o structură intuitivă, iar paginile produselor îți oferă informații detaliate cu privire la acestea.

11036371_1066077756742176_3658742659189151020_n

Site-ul vechi

 

site

Site nou

 

Odată cu lansarea noului site, Art&Craft a îmbogățit gama de produse oferite. Produsele sunt grupate pe categorii dar, au apărut și colecțiile noi: Folk, Transylvania, Bloody Famous.

Povestea Art&Craft a început în urmă cu 13 ani.

Totul a început de la o simpla idee – promovarea spațiului românesc prin produse tradiționale, dar și creative. Prin creativitate am reușit să îmbinăm modernul cu tradiționalul și să realizăm produse care promovează universul românesc.

În februarie 2003 am deschis primul magazin chiar pe Aeroportul Internațional Henri Coandă. Așa am ajuns să ne împlinim visul de a promova România direct turiștilor străini și românilor, care urmau să ne fie “ambasadori” peste hotare. Tuturor le-am oferit ocazia de a lua ceva românesc cu ei – o farfurie de la Horezu, o ie sau un simplu magnet – pentru a le aminti de România sau pentru a le dărui celor dragi.

După 10 ani am reușit să ne triplăm suprafața magazinului, semn că lumea ne aprecia produsele, dar și modul de prezentare. Nu am vrut să ne oprim aici, așa că am continuat să ne extindem și în Sibiu și Târgu Mureș tot în incinta aeroporturilor. Credem noi că acolo ne stă cel mai bine, lângă turiștii și “ambasadorii” noștri români.

 

magazin

De asemenea, site-ul are și blog integrat. Categoria DESPRE NOI, găzduiește povestea Art&Craft, dar va găzdui și evenimentele pe care reprezentanții Art&Craft le organizează și evident aparițiile media.

alex-2

Din luna ianuarie 2016, reprezentanți Art&Craft fac drumeții prin țara și realizează fotografii și materiale video cu procesul de executare a produselor meșterilor populari, materiale ce sunt utilizate pentru promovarea acestora și pentru a arăta autenticitatea și unicitatea produselor tradiționale, povestește Alexandra Ungureaanu, reprezentant Art&Craft.

 

Recent Art&Craft a lansat și o campanie de susținere a meșterilor populari din România, dar și un canal de Youtube.

Despre campania Art&Craft v-am vorbit aici , aici si aici 

mama

 

DSC_0040

 

art 3

 

1397130_1254265704590046_2422443092926600687_o (1)

Țărăncuța Urbană I Roxana Toma
Țărăncuța Urbană I Roxana Toma
Țărăncuța Urbană sunt eu, Roxana Toma. Fata care iubește poveștile, tradițiile, amintirile din copilărie, momentele minunate petrecute alături de cei dragi, dulciurile, florile, grădina cu flori a mamei - lăsată moștenire, satul și viața la țară. Sunt jurnalist de peste 20 de ani. Am scris despre politică și politicieni în toți acești ani. Acum e vremea de alte subiecte. Am venit la București de la țară, chiar dacă țara mea se afla la vreo 60 de kilometri de Capitala țării. Acum ați înțeles și numele blogului meu. Am un copil, mai celebru decât mine, un mic actor, Tudor Roșu :). Născut la București îi place să bată mingea pe strada copilăriei mele, natura și tot ce este frumos. Deci iubește ce iubesc și eu! Sper să vă placă ce scriu, scriu pentru voi, pentru prietenii mei, pentru țărăncuțele mele! Cu drag, Țărancuța Urbană tarancutaurbana@gmail.com

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Va rugam asteptati...

Inscrie-te la newsletter!

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană!
%d blogeri au apreciat:
Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On Pinterest