Menu

Ia românească revine la Londra pentru a patra oară consecutiv cu Flori de ie

Flori de ie călătorește în luna iubirii la Londra, unde va lua parte pentru a patra oară consecutiv la târgul de fashion „Pure London”, organizat la Olympia Exhibition Center din capitala Angliei, în perioada 12-14 februarie a.c. Astfel, brandul românesc Flori de ie își continuă demersurile de promovare ale tradiției și artei populare românești prin modelele sale exclusiviste, atât în țară cât și peste hotare.   

Cristina Chiriac se întoarce la Londra unde își lansează noua colecție „Pure London” – Flori de ie

Astfel, după prezentarea poveștilor Flori de ie la Londra, Abu Dhabi, Viena, Moscova, Shanghai, New York, și nu numai, în luna februarie a acestui an, de Ziua Îndrăgostiților, Flori de ie se întoarce la Londra unde își lansează noua colecție. Colecția este una cu totul deosebită, în care am investit timp, inspirație și multă dragoste. Noile modele sunt cusute în continuare în întregime manual, cu fir de bumbac, mătase, și în premieră pentru Romania, Flori de ie aduce în prim plan: firul metalic cusut cu măiestrie în iile românești.

 

Expoziția „Pure London” este una de mare impact internațional iar de la o ediție la cealaltă, Flori de ie atrage tot mai mulți admiratori, cucerește privirile designerilor și a celor pasionați de ultimele tendințe în modă, demonstrând că ia românească este deja un must have, încadrându-se astfel în tendințele noului sezon!

„Flori de ie” este un brand caracterizat prin culoare, pasiune și energie pozitivă! Creațiile noastre oferă clientelor o stare de bine, confort, dar și un stil natural, aparte. Elementul central al noii noastre colecții este ia românească cusută cu fir metalic, fiecare ie fiind cusută în întregime manual, cu mare atenție și meticulozitate. Produsele Flori de ie sunt deosebite, exclusiviste, și au pătruns rapid pe piața internațională fiind cusute în întregime manual, în care cromatica și simbolurile românești sunt expuse într-un mod autentic și inovativ. Astfel, am reușit să ne înscriem în trendul exclusivist deschis de marile case de modă precum: Valentino, Tom Ford, Dolce & Gabbana, și nu numai, punând în valoare măiestria simbolurilor românești.

Modelele sunt inspirate din arta românească tradițională, din iile românești de odinioară, îmbinate cu detaliile prezentului, și ale modei actuale, pentru a readuce la lumină valorile neamului nostru. În acest fel, am reușit să creăm o armonie între elementele tradiționale și cele moderniste, reușind să promovăm cu succes arta cusutului manual, în așa fel încât ia să redevină o piesă vestimentară specială mereu la modă.

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram