În 2017 se poartă tunsorile bob şi pixie

Dulux România a adus culoare în oraşul Ploieşti – Let’s Colour Walls of Connection
16 iunie 2017
Anca Daniela Raiciu – păpădia, un detoxifiant care elimină celulele canceroase
22 iunie 2017

În 2017 se poartă tunsorile bob şi pixie

Luna trecută am vrut o schimbare. De unde să vină schimbarea cea mai rapidă? Evident de la coafură. Aşadar am studiat, şi-am studiat până mi-a venit ideea salvatoare: mă tund scurt.

… şi am ajuns la Magda Soare de la BeauTEAfull.

 

 

Coafurile pentru această vară sunt atât de variate, interesante şi originale, încât fiecare avem o opţiune. Doar că regula numărul 1 este că trebuie să luăm în considerare forma feţei.

Femeile pur şi simplu iubesc această coafură – tunsoarea bob. Simplă, dar niciodată plictisitoare, tunsoarea bob oferă extrem de multe posibilităţi. Uşor de realizat şi întreţinut, este unul dintre cele mai populare look-uri în această vară.

Iar dacă vorbim despre femeia la 40 de ani pretenţiile cresc şi mai mult pentru că fiecare dintre noi doreşte să arate mult mai bine sau, mai bine zis, mult mai tânără.

Halle Berry rămâne fidela tunsorii pixie scurt

 

Şi în anul 2017 se poartă tunosarea pixie. Dacă aţi optat pentru o coafură precum aceasta, puteţi folosi o spumă pentru a conferi părului un aspect „ţepos”. Deşi acest stil se potriveşte pentru doamnele şi domnişoarele de toate vârstele, dacă doriţi un aspect clasic, puteţi opta şi pentru coafura bob.

Specialiştii în psihologie feminină spun că multe dintre femei se lovesc de o criza de personalitate în momentul în care depăşesc pragul psihologic al vârstei de 40 de ani, iar schimbarea look-ului este una dintre cele mai funcţionale metode de acest fel.

Aşadar, dacă îţi doreşti să îţi ştergi câţiva ani de pe chip, dă o fugă la salonul de înfrumuseţare şi renunţă la pletele pe care cu drag le porţi de ani şi ani 🙂

Țărăncuța Urbană I Roxana Toma
Țărăncuța Urbană I Roxana Toma
Țărăncuța Urbană sunt eu, Roxana Toma. Fata care iubește poveștile, tradițiile, amintirile din copilărie, momentele minunate petrecute alături de cei dragi, dulciurile, florile, grădina cu flori a mamei - lăsată moștenire, satul și viața la țară. Sunt jurnalist de peste 20 de ani. Am scris despre politică și politicieni în toți acești ani. Acum e vremea de alte subiecte. Am venit la București de la țară, chiar dacă țara mea se afla la vreo 60 de kilometri de Capitala țării. Acum ați înțeles și numele blogului meu. Am un copil, mai celebru decât mine, un mic actor, Tudor Roșu :). Născut la București îi place să bată mingea pe strada copilăriei mele, natura și tot ce este frumos. Deci iubește ce iubesc și eu! Sper să vă placă ce scriu, scriu pentru voi, pentru prietenii mei, pentru țărăncuțele mele! Cu drag, Țărancuța Urbană tarancutaurbana@gmail.com

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Va rugam asteptati...

Inscrie-te la newsletter!

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană!
%d blogeri au apreciat:
Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On Pinterest