Menu

În Anul Caprei se poartă verdele. Aduce noroc în casa ta!

Am intrat în Anul Caprei! Ideea este că în acest an se poartă culoarea verde, culoare aducătoare de noroc.

În casă trebuie să folosești mult verde. Unul dintre cele mai bune trucuri Feng Shui pentru Anul Caprei este să aduci ceva nou și verde în casă. Ideal este ca această piesă nouă verde să fie în camera de zi, în hol sau în bucătărie. Oricum în anul Caprei fă risipă de verde și o să fie pentru tine și pentru casa ta. Verdele este culoarea anului și unul din cele mai bune trucuri Feng Shui pentru Anul Caprei, semnificând creștere și prosperitate.

 

boxwood

Oricând binevenite în casă, anul acesta plantele sunt unul din cele mai bune trucuri Feng Shui pentru Anul Caprei. Plantele cu frunze mari, verzi sunt primele pe listă. Această culoare aduce noroc în casă. Un clopoțel de vânt este esențial anul acesta și este pe lista cu trucuri Feng Shui pentru Anul Caprei. Îl poți pune pe terasă, la ușa de la intrare sau oriunde vrei. Sunetul clopoțeilor de vânt aduc noroc și energie pozitivă, dar și oportunități pentru casă și pentru cei care locuiesc în casă.

Aleea de la intrare are nevoie de atenție maximă din partea ta, pentru că este pe lista cu trucuri Feng Shui pentru Anul Caprei. Evident este valabilă pentru cei care locuiesc la casă, iar pentru cei care locuiesc la bloc, ușa de la intrare trebuie să primească atenție și grijă. Plantează flori colorate pe marginea aleii de la intrare. Ideale pentru a intra pe lista cu trucuri Feng Shui pentru Anul Caprei sunt cele cu tulpina mică și flori foarte colorate.

140e92421ae7b79a748606bb2eadf231

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram