În Anul Caprei se poartă verdele. Aduce noroc în casa ta!

Am intrat în Anul Caprei! Ideea este că în acest an se poartă culoarea verde, culoare aducătoare de noroc.

În casă trebuie să folosești mult verde. Unul dintre cele mai bune trucuri Feng Shui pentru Anul Caprei este să aduci ceva nou și verde în casă. Ideal este ca această piesă nouă verde să fie în camera de zi, în hol sau în bucătărie. Oricum în anul Caprei fă risipă de verde și o să fie pentru tine și pentru casa ta. Verdele este culoarea anului și unul din cele mai bune trucuri Feng Shui pentru Anul Caprei, semnificând creștere și prosperitate.

 

boxwood

Oricând binevenite în casă, anul acesta plantele sunt unul din cele mai bune trucuri Feng Shui pentru Anul Caprei. Plantele cu frunze mari, verzi sunt primele pe listă. Această culoare aduce noroc în casă. Un clopoțel de vânt este esențial anul acesta și este pe lista cu trucuri Feng Shui pentru Anul Caprei. Îl poți pune pe terasă, la ușa de la intrare sau oriunde vrei. Sunetul clopoțeilor de vânt aduc noroc și energie pozitivă, dar și oportunități pentru casă și pentru cei care locuiesc în casă.

Aleea de la intrare are nevoie de atenție maximă din partea ta, pentru că este pe lista cu trucuri Feng Shui pentru Anul Caprei. Evident este valabilă pentru cei care locuiesc la casă, iar pentru cei care locuiesc la bloc, ușa de la intrare trebuie să primească atenție și grijă. Plantează flori colorate pe marginea aleii de la intrare. Ideale pentru a intra pe lista cu trucuri Feng Shui pentru Anul Caprei sunt cele cu tulpina mică și flori foarte colorate.

140e92421ae7b79a748606bb2eadf231

2 thoughts on “În Anul Caprei se poartă verdele. Aduce noroc în casa ta!

  1. Pingback: sex games vegas

Comments are closed.