Menu

Liceeni şi profesori de nota 10. ”Parada Performanței în Sectorul 5”

 • 300 de elevi și 45 de profesori din Sectorul 5, invitați a fost premiaţi în cadrul celei de-a doua ediții a Galei Extraordinare ”Parada Performanței în Sectorul 5”.
  După ce în luna iunie a acestui an, primarul sectorului 5, Daniel Florea a recompensat performanța celor 140 de elevi care au obținut nota 10 la examenul de evaluare națională, acum au fost premiați atât liceenii cu rezultate excepționale la examenul de bacalaureat desfășurat anul acesta, cât și profesorii care i-au pregătit.
  .
  .
  Astfel, pe lângă diplome de excelență, 3 elevi ai Colegiului Național „Gheorghe Lazăr” care au obținut media generală 10 la examenul de bacalaureat, sesiunea iunie 2017, au primit câte un premiu în valoare de 10.000 de lei, în timp ce 159 de absolvenți ai colegiului mai sus menționat, cât și ai liceelor teoretice „Ion Barbu”, „Ștefan Odobleja” și „Dimitrie Bolintineanu”, care au obținut nota 10 la una sau mai multe discipline în cadrul aceluiași examen, au fost răsplătiți cu suma de 2.000 de lei pentru fiecare notă de 10.
   .
  .
  .
  De asemenea, 45 de profesori coordonatori au primit câte un premiu de 2.000 de lei, în semn de apreciere a efortului depus pentru îndrumarea pașilor elevilor spre performanță.
   .
  .
  Daniel Florea, Primarul Sectorului 5: „Sunt mândru că în Sectorul 5 avem atâtea note de 10, vă felicit și vă mulțumesc pentru că existați și ne umpleți inimile de bucurie. Pot să spun că așteptam acest moment de la începutul mandatului meu, moment în care să putem să vă recompensăm efortul depus. Vă rog să rămâneți alături de comunitatea locală a Sectorului 5, pe care îmi doresc din tot sufletul să o dezvoltăm împreună!” 
  .
  La final a fost anunţată şi înființarea Clubului de Excelență Sector 5, ce va reuni elevii și profesorii care se remarcă prin performanțe deosebite în cadrul activității școlare.

  .

 

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram