Vestibulum commodo volutpat laoreet
8 mai 2014
O floarea nu ne lasă să îmbătrânim
23 februarie 2015

Vreți să le treziți inspirația copiilor dumneavoastră? Vreți să le colorați camerele astfel încât ei să nu mai dea buzna peste dumneavostră în living? Iată câteva idei:

colorata

Deasupra televizorului au fost aşezate trei rafturi de lemn natur, cu scopul de a uşura atmosfera. Peretele de cărămidă a primit un strat subţire de vopsea. Lampa de pe podea de culoare galbenă face lectura mai plăcută. Cărţi au fost aşezate şi pe două rafturi puţin mai jos pentru a fi la îndemâna copiilor mici.

O suprafaţă de 42 m² au puşi la dispoziţia celor trei copii. Au fost improvizate locuri drăguţe printr-o mulțime de culori. Toate acestea pentru a le trezi creativitatea.

colorata 2

Locul de studiu oferă şi un panou magnetizat verde pentru a expune desene.

 

colorata 3

Pentru a nu împrăştia vopseaua pe jos a fost pusă la dispoziţie o lădiţă.

Țărăncuța Urbană I Roxana Toma
Țărăncuța Urbană I Roxana Toma
Țărăncuța Urbană sunt eu, Roxana Toma. Fata care iubește poveștile, tradițiile, amintirile din copilărie, momentele minunate petrecute alături de cei dragi, dulciurile, florile, grădina cu flori a mamei - lăsată moștenire, satul și viața la țară. Sunt jurnalist de peste 20 de ani. Am scris despre politică și politicieni în toți acești ani. Acum e vremea de alte subiecte. Am venit la București de la țară, chiar dacă țara mea se afla la vreo 60 de kilometri de Capitala țării. Acum ați înțeles și numele blogului meu. Am un copil, mai celebru decât mine, un mic actor, Tudor Roșu :). Născut la București îi place să bată mingea pe strada copilăriei mele, natura și tot ce este frumos. Deci iubește ce iubesc și eu! Sper să vă placă ce scriu, scriu pentru voi, pentru prietenii mei, pentru țărăncuțele mele! Cu drag, Țărancuța Urbană tarancutaurbana@gmail.com

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Va rugam asteptati...

Inscrie-te la newsletter!

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană!
%d blogeri au apreciat:
Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On Pinterest