Locomotiva Hora a plecat la drum!

„Moving Art” – HORA, prima locomotivă din România care va circula pictată cu motive tradiționale românești. Lucrarea a început joi, 18 iunie. Astăzi trenul face primul drum spre Constanta. Artistul vizual Carmen Nistor – autorul creației de artă urbană- şi-a mutat atelierul de pictură în Depoul CFR. Alături de Carmen au stat în primele zile de lucru tehnicieni specializați din cadrul diviziei Policolor Automotive care au dat o mână de ajutor artistei. Locomotiva Hora presupune o lucrare de artă ce va acoperi aproximativ 150 de mp (ambele laturi și o parte din capetele propulsorului electric).

locomotiva-hora-1
foto: arhitectural.policolor.ro
10998646_1162879367062220_6172317487107337285_n
foto: Mihaela Florentina

Carmen Nistor este artist vizual și doctorand in Arte vizuale la Universitatea Națională de Arte din București, cu numeroase expoziții naționale și internaționale. Povestea de viață a lui Carmen este una inedită- după 12 ani de lucru în marketing pentru companii multinaționale românești, își descoperă vocația de artist, renunța la o carieră strălucită și o ia de la zero, inclusiv din punct de vedere al studiilor prin înscrierea și absolvirea Artelor. La 6 ani după acel moment, Carmen este un artist care impresionează prin pasiune, a expus la New York, Varna, Bucuresti, Cluj propriile sale expoziții și gândește noi și noi proiecte de artă inovative.

6 thoughts on “Locomotiva Hora a plecat la drum!

  1. It might be my Preliminary visit into the website, And that i am amazingly amazed With all the short article articles that you just provide. Give ample awareness for me. Thanks for sharing handy substance. I will probably be back again all over again for the more amazing post. pgslot

Comments are closed.