Lucrezi de acasă, comandă de acasă! Ce accesorii de birou îți poți comanda online

Încă mai lucrezi de acasă? Atunci când lucrezi online, e normal să îți faci cumpărăturile pentru biroul de acasătot online. 

Ești o persoană ordonată? Atunci ai nevoie de suporturi pentru birou

Documente ordonate cu ajutorul mapelor

Mapa de birou este un alt accesoriu indispensabil pentru buna organizare și desfășurare a activităților de zi cu zi. Îți vei controla mai bine programul dacă vei cumpăra, dintr-o papetărie online, mapa de birou pentru notițeși organizare săptămânală, dar și mape confecționate din carton învelit în material plastic. 

Foarfeci, cuttere și cuțite pentru hârtie

În cazul în care primești multe colete și plicuri pe care trebuie să le desfaci sau dacă modifici ori decupezi diferite hârtii, poți găsi într-o papetărie online o ofertă variată de foarfeci, cuțite și cuttere.

Produse de igienă și articole de menaj

Menținerea unui mediu de lucru igienic și curat la locul de muncă, este un lucru de bun simț. Astfel, pentru un birou curat, produsele de igienă, precum prosoape de hârtie, servetele hârtie, șervețele umede, rolă hârtie protecție, săpunuri, alături de cele de drogherie și curățenie, sunt obligatorii. 

De la birou nu pot lipsi șervețelele, fie ele umede sau uscate. Așadar, șervețele la cutie, servețele de masă, role de bucătărie sau hârtie igienică, toate sunt produse de uz casnic ce joacă un rol important în existența noastră de zi cu zi.

Gadgeturile și accesorii utile de la birou

Pe lângă acestea, la birou nu trebuie să ne lipsească gadgeturile și accesorii utile care să ne ușureze activitatea de la birou, respectiv să contribuie la propriul nostru confort.

Vorbim aici de o lampă LED, o lampă care are o durată de viață lungă, iar calitatea luminii becurilor se păstrează constantă pe toată perioada de funcționare. Cu o astfel de lampă ai mereu lumina potrivită pentru citit sau computer. Brațul sau capul de iluminare mobil va fi de asemenea de ajutor în diferite momente.

Dacă deții un telefon cu tehnologie de încărcare wireless, un încarcator wireless va fi un accesoriu smart excelent. 

Merită să ai la birou și o priză WI-FI care să facă mai mult decât o simplă încărcare la curent. Toate dispozitivele conectate la o astfel de priză vor funcționa după un program stabilit de tine și vei avea un control smart, de la distanță, prin aplicația disponibilă pentru telefon.