Menu

Magnolia, floarea ce te fascinează

 

Mangnolia este floarea care fascinează! Magnolia este o plantă nepretenţioasă, care se plantează primăvara, până la sfârşitul lui aprilie sau toamna. Magnolia este o floare nobilă la îndemâna oricui.
Magnolia este cunoscută şi cultivată în Asia şi America de foarte multă vreme, în China fiind folosită încă din 1083 la vindecarea unor boli. În România, magnolia a fost introdusă în cultură în 1880.

Magnolia_x_soulangeana
Îngrijirea magnoliei este relativ simplă. Odată ce pomul a prins rădăcini în locul în care a fost plantat, nu mai are nevoie decât de îngrijiri minime. Una din cheile succesului când vine vorba de magnolie, este să lăsaţi pomul să crească la maxim, chiar dacă acest lucru înseamnă că vă face multă umbră în jurul lui. Magnoliei nu îi place să fie transplantata şi nici deranjată, de aceea este bine să lăsaţi o zonă de cel mult 6 metri în jurul ei.

magnolii-roz-de-pictat

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram