Recent, s-a deschis în Capitală o brutărie care comercializează pâine cu maia. „MamaPan” are ca angajate mame singure, dar și femei care au mai mult de doi copii și care se află în situații de dificultate. Inițiativa aparține Centrului Parteneriat pentru Egalitate.

 

irina

Irina Sorescu, președinte executiv CPE a dezvăluit cum s-a născut ideea afacerii „MamaPan” într-un interviu pentru ziare.com

Ideea acestei intreprinderi sociale s-a nascut din experienta pe care CPE – Centrul Parteneriat pentru Egalitate – a acumulat-o de-a lungul timpului, din interactiunile cu femei aflate in situatii de dificultate. Astfel, am observat ca mamele singure sau cele cu cel putin 3 copii formeaza o categorie sociala extrem de vulnerabila, dat fiind ca isi gasesc foarte greu un loc de munca sau, de cele mai multe ori, nu reusesc sa pastreze o slujba din cauza responsabilitatilor familiale si pentru ca le este destul de greu sa imparta lucrurile si timpul, asa cum isi doreste un angajator clasic.

In ceea ce priveste profilul afacerii, acesta s-a conturat prin imbinarea a doua realitati: unu – CPE promoveaza dezvoltarea sustenabila din toate punctele de vedere, astfel incat produsul final nu putea fi decat unul sanatos; si doi – ne place painea, asa ca ne-am gandit sa mergem in aceasta directie.

Cate femei sunt angajate? Cum au fost acestea gasite?

In acest moment, brutaria are 11 angajate, dintre care opt sunt mame singure sau cu trei copii. A fost destul de greu sa le gasim si am apelat la toate sursele posibile de recrutare. Initial, am organizat un curs de calificare in brutarie si speram ca, din cele 14 cursante, sa ramana majoritatea in echipa MamaPan, insa au ramas doar trei.

Apoi am apelat la targuri de job-uri, am dat anunturi la agentiile de recrutare de forta de munca, am postat anunturi pe Internet, am cerut sprijin de la organizatiile care ajuta mamele singure. Asa le-am gasit pe restul de cinci.

Au fost scolarizate inainte de angajare sau e vorba de femei care au mai lucrat pe aceasta piata?

O singura angajata avea si specializare in zona de brutarie inainte sa intre in echipa noastra; restul au fost pregatite de noi pentru aceasta meserie. O parte dintre ele au mers la cursurile de formare, altele s-au calificat la locul de munca.

Care e profilul acestor femei? Ne puteti spune situatia in care se afla cateva dintre ele?

Brutaresele noastre sunt mame singure sau mame cu trei copii minori in intretinere. O astfel de situatie poate sa fie – si in cele mai multe dintre cazuri este – una dificila. Aceasta, pentru ca mama trebuie sa gestioneze situatia financiara a familiei; majoritatea angajatelor sunt divortate, ceea ce inseamna ca tot greul financiar al familiei cade pe umerii lor, insa in acelasi timp trebuie sa aiba disponibile multe alte tipuri de resurse, de timp, emotionale, de energie.

Daca rolul de parinte nu e simplu deloc in general, acela de parinte singur sau de parinte al mai multor copii poate fi o provocare enorma.

Se mai fac angajari? Care sunt criteriile?

paine 3
Deocamdata am finalizat ultima runda de angajari, iar acum capacitatea noastra de productie este complet acoperita. Dar intentionam si ne dorim mult sa ne extindem, asa ca, pe masura ce vor creste nevoile afacerii, vom mai angaja cu siguranta.

De ce nu si barbati? Exista tatici singuri ce intampina probleme similare

Exista, cu siguranta, si tatici singuri, chiar daca mai putini, cu nevoi in egala masura importante. Insa CPE – Centrul Parteneriat pentru Egalitate, organizatia initiatoare a proiectului – promoveaza drepturile femeilor; prin urmare, este de la sine inteles de ce eforturile noastre de recrutare pentru locurile de munca pe care le-am creat prin intermediul brutariei MamaPan s-au indreptat catre femei.

Care este programul de munca, tinand cont ca toate salariatele sunt mame, unele dintre ele singure?

Programul este de 8 ore si lucram in general in 2 ture, o tura de dimineata si o tura de dupa-amiaza. Exista, insa, flexibilitate si intelegere pentru situatiile complicate care pot sa apara, tocmai in contextul statutului despre care vorbim.

De ce tocmai paine cu maia?

paine 1

 

paine

paine 2

Dupa cum spuneam, ne place painea; apoi, ne plac afacerile sustenabile. Prin urmare, nu puteam sa producem orice fel de paine, ci una autentica, asa cum se facea pe vremuri. Inainte de a decide ce tipuri de produse va oferi MamaPan, am cercetat mult in legatura cu tipurile cele mai sanatoase si cele mai nutritive de paine. Ne-am oprit la painea cu maia tocmai pentru ca are aceste calitati: e sanatoasa, gustoasa, se pastreaza excelent si, in plus, are beneficii in cazul unor probleme de sanatate specifice, a unor intolerante etc. E un aliment sanatos, iar asta ne-a convins, chiar daca se face mult mai greu decat cea industriala, iar costul de productie este mai mare.

Insa ne-am dorit un produs in care sa credem, pe care sa-l consumam cu incredere si placere, si noi si familiile noastre, dar si ale voastre.

Stiu ca o parte dintre produse sunt oferite gratuit unor familii nevoiase. Acestea cum sunt gasite?

Exista doua posibilitati. Noi donam oricum constant produse MamaPan unor familii fara posibilitati financiare, fie in mod direct, fie prin intermediul altor organizatii care lucreaza cu familii in dificultate. Insa exista si o alta optiune: o sectiune pe website-ul nostru (www.mamapan.ro), unde oricine se poate inscrie pentru a darui paine celor care au nevoie. Oricine – de la persoane individuale pana la companii private – poate face un astfel de dar prin intermediul nostru, poate comanda paine sau produse de patiserie pe care noi sa le distribuim ulterior acolo unde ni se indica sau unde este nevoie.

Daca exista si alte familii aflate in dificultate si doresc sa primeasca produse, cum trebuie sa procedeze?

Ne pot contacta si incercam sa raspundem in cat mai mare masura si nevoilor individuale.

Mai exista initiative asemanatoare in Romania?

In ultima perioada au aparut tot mai multe afaceri sociale in Romania; de la cafenele in care sunt angajati tineri cu dizabilitati sau care provin din centre de plasament pana la firme de catering, restaurante, unitati protejate. Nu e simplu, insa e un inceput. Nu stiu, insa, sa mai existe vreo afacere de acest tip care sa angajeze mame singure.

Vineri 11 decembrie intre orele 13.00-19.00 si Sambata 12 decembrie intre orele 10.00-19.00 ne gasiti la Targul pentru Craciun organizat de Mamicilasuperlativ!
UNDE? Cladirea SkyTower , etajul 34, Calea Floreasca 246C, intrarea prin Barbu Vacarescu, imediat langa Promenada Mall! Va asteptam cu cozonac gustos si sanatos, cu paine , placinte, saratele si fursecuri! Si, ca de fiecare data, cu mult drag!

Țărăncuța Urbană I Roxana Toma
Țărăncuța Urbană I Roxana Toma
Țărăncuța Urbană sunt eu, Roxana Toma. Fata care iubește poveștile, tradițiile, amintirile din copilărie, momentele minunate petrecute alături de cei dragi, dulciurile, florile, grădina cu flori a mamei - lăsată moștenire, satul și viața la țară. Sunt jurnalist de peste 20 de ani. Am scris despre politică și politicieni în toți acești ani. Acum e vremea de alte subiecte. Am venit la București de la țară, chiar dacă țara mea se afla la vreo 60 de kilometri de Capitala țării. Acum ați înțeles și numele blogului meu. Am un copil, mai celebru decât mine, un mic actor, Tudor Roșu :). Născut la București îi place să bată mingea pe strada copilăriei mele, natura și tot ce este frumos. Deci iubește ce iubesc și eu! Sper să vă placă ce scriu, scriu pentru voi, pentru prietenii mei, pentru țărăncuțele mele! Cu drag, Țărancuța Urbană tarancutaurbana@gmail.com

46 Comments

 1. porter102 spune:

  ai nevoie de nici un fel de împrumut ?? dacă da, atunci contactați-mă astăzi pentru un împrumut rapid la rata dobânzii de 3% de e-mail Millerporter102@gmail.com

  +2349057519652
  Millerporter102@gmail.com
  http://millerporter102.wix.com/potterfirms
  Dl Miller Porter

 2. HENRIETTA FERNANDO spune:

  Bună ziua,
  Cautati o companie de împrumut privat reputație și acreditat care oferă împrumuturi pentru oportunitate de timp de viață. Noi oferim toate tipurile de împrumut într-un mod foarte rapid și ușor, credit de nevoi personale, credit auto, Acasă împrumut, student de împrumut, de afaceri de împrumut, împrumut de investiții, consolidarea datoriilor, și multe altele. Ați fost respinse de bănci și alte instituții financiare? Ai nevoie de un împrumut de consolidare sau un credit ipotecar? Căutarea nu mai mult ca noi suntem aici pentru a face toate necazurile tale financiare, un lucru din trecut. Oferim împrumut de la 5000 de euro la 50.000.000 de euro, la o rată a dobânzii extrem de împrumut de 2%.
  Contactati-ne azi prin e-mail nostru acum și vom fi bucuroși să vă problemele financiare și de domeniul trecutului.
  Nici o verificare de credit este necesar, 100% garantat.

  E-mail-ne pe: (henriettafernandoloanfirm@gmail.com)

 3. Richard Hopkins spune:

  Ai nevoie de un împrumut? Ești în nevoie de nici un fel de împrumut? Aplica acum prin e-mail: trustloanhome@gmail.com și pentru a obține cele mai bune din împrumut. Noi oferim toate tipurile de credite pe termen lung și pe termen scurt, la o rată scăzută a dobânzii de 4%. Aplica acum si vei fi schimbul de mărturia altuia.

 4. Atenţie:

  Ai nevoie de un împrumut?
  Sunteți interesat în obținerea oricărui tip de împrumut? Ești îngrijorat de vedere financiar?
  Dacă da, contactați-ne acum prin intermediul companiei adresa de email la: cecilialoanfirm@accountant.com:
  Suntem la dispoziția dumneavoastră.
  Toate cele bune,
  Doamna Cecilia Brooks
  Managerul în cooperare

  Contact: cecilialoanfirm@accountant.com: pentru dumneavoastră de împrumut astăzi, suntem la dispoziția dumneavoastră.

 5. SERGEY YAKUBOVA spune:

  ÎMPRUMUT OFERTA FARA TAXE Upfront IEFTIN

  Buna,

  Care sunt nevoile tale financiare?
  Ne da împrumuturi de la un minim de $ 2,000.00 la un maxim de $ 100,000,000.00 cu o durată confortabil, care variază de la 1 la 30 de ani, la o rată a dobânzii foarte redusă de 3%.

  Ai nevoie de un împrumut de afaceri?
  Ai nevoie de un împrumut personal?
  Vrei sa cumperi o masina?
  Vrei să refinanțeze?
  Ai nevoie de un credit ipotecar?

  Ai nevoie de un imens capital pentru a începe propunerea dvs. de afaceri sau de extindere? V-ați pierdut speranța și credeți că nu există nici o cale de ieșire, și sarcinile financiare încă persistă?
  Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru cooperare posibil de afaceri

  Contactați-ne prin e-mail: constantloanfirm@gmail.com

 6. JIM BUFFER spune:

  Aplica pentru un împrumut rapid și mod convenabil de a plăti facturile și reluarea finanțării proiectului în cel mai mic rata dobânzii de 3%, pentru a ne contacta astăzi prin: trustfunds804@outlook.com. Împrumutul au nevoie de o ofertă de împrumut minim nostru este 1.000,00 alegerea de împrumut bani, eu sunt o înregistrare și creditorii certificate Legit, puteți să ne contactați astăzi dacă sunteți interesat în. Pentru a obține acest împrumut, contactați-mă pentru mai multe informații despre procesul de împrumut ca termenii și condițiile împrumuturilor și suma creditului va fi transferat la tine. Am nevoie de răspunsul dumneavoastră de urgență dacă sunteți interesat

 7. MARY WILLIAM spune:

  Sunteți în căutarea unui împrumut autentic? Vreau să folosesc această ocazie pentru a informa pe toți că dna Mary William un creditor împrumut privat, care oferă împrumuturi oportunitate de viață timp. Ai nevoie de un împrumut de urgență pentru a plăti datoriile sau ai nevoie de un împrumut pentru a îmbunătăți afacerea ta? Ați fost respinse de către bănci și alte instituții financiare? Ai nevoie de un împrumut de consolidare sau ipotecar? cauta mai mult, deoarece noi suntem aici pentru a face toate problemele tale financiare, un lucru din trecut. Noi împrumuta fonduri pentru persoanele care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau care au nevoie de bani pentru a plăti facturile, pentru a investi în interes de afaceri, la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că furnizăm o asistență fiabilă și beneficiar și va fi dispus să ofere un împrumut. Așa că ne contactați astăzi prin e-mail la adresa:
  (marywilliam902@gmail.com) Deci, dacă doriți să obțineți un împrumut de la compania mea, ne puteti contacta azi.

  Suma maximă pe care împrumuta este 600,000,000.00 în cele ce urmează
  Moneda: United State dolari, euro și lire sterline Great
  Vă mulțumesc și Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți

 8. Jamie Freeman spune:

  Noi vă oferim încredere și rapid credit de nevoi personale și de afaceri, la o rată a dobânzii fixă ​​de 2%, Aceasta este o firmă licențiată și vă sunt garantate de a obține fondurile de împrumut de la noi, odată ce aplicați. Daca sunteti interesati va rugam sa ne un email prin e-mail: Freemanloans@hotmail.com

 9. Mmr Credit World spune:

  Bună ziua, eu sunt doamna Maria Roberts de credit mondial,
  suntem înregistrați oficial și compania de împrumut garantat,
  vom da credite persoanelor fizice, companii, agenții guvernamentale
  și organizații de afaceri.
  Ai nevoie de un împrumut pentru orice scop? contactați-ne astăzi prin
  e-mail: mmr_loanworld@yahoo.co.uk

  – Aplicatie online pentru microcredit
    împrumuturi în numerar -Rapid on-line
  – Microcredite fără eșec astăzi
  – Vino la noi pentru mai multe informații!
  Așteptăm cu nerăbdare să vă servesc.

  Mrs.Maria Roberts
  MMR-IMPRUMUT-WORLD.

 10. ALPHA LOANS SERVICES. spune:

  Doriți să investească în afacerea dumneavoastră în condiții de siguranță!
  Ai nevoie de o ofertă de împrumut la o rată scăzută a dobânzii?

  Alpha Credit Services este aici pentru a vă informa, vă sfătuim,
  să vă însoțească pentru a găsi soluția reală de durată pentru problemele tale.
  Am dezvoltat un serviciu dedicat clienților noștri, cu mai mult de 15 ani de experiență.
  Ne străduim să livreze varietate de servicii noastre în fața ușii.
  Compania noastra ofera o gama larga de produse si servicii adaptate la cerințele dumneavoastră.
  Suntem mereu acolo pentru a sprijini și sfătui în mod competent și profesional.
  Nu ezitați să apelați echipa noastră acum, deoarece acestea vor fi fericit să vă ajute!
  contactați-ne acum prin e-mail; alphaloans_services@yahoo.com

  Cu stimă,.
  Dl David Kabarry.
  Director financiar..
  +17742674617.

 11. O zi bună pentru toată lumea în acest site va depune mărturie cum am devenit o salvare a domnului Serghei Shikunov Când am fost un rip off.
  Sunt dl Oscar Fredrick după nume. Eu locuiesc în limba română, vreau să folosesc acest mediu pentru a avertiza toți solicitanții de împrumut să fie foarte atenți, pentru că există escrocherii acum peste tot luni am fost încordate financiar, și din cauza disperării mele am fost înșelat de către mai mulți creditori online. Am pierdut aproape speranță până când un prieten de-al meu ma trimis la un creditor foarte de încredere numit Dl Serghei Shikunov care mi-a împrumuta un împrumut de 100.000 $ în 8hrs, fără nici un stres.
  În cazul în care aveți nevoie de nici un fel de împrumut, trebuie doar să-l contactați prin e-mail: (sergeyshikunov@yahoo.com), care este motivul pentru care eu sunt, folosind acest mediu pentru a avertiza toți solicitanții de împrumut, din cauza naiba am trecut în mâinile acestor creditori frauduloase. și cum am fost mântuirea oamenilor, SERGEY SHIKUNOV.

  Si eu nu vreau nici unul dintre voi să treacă printr-un astfel iad încât m-am dus în mâinile acestor creditori on-line frauduloase, de asemenea, vreau să mă ajuți să trec aceste informații altor persoane care au nevoie de un împrumut când ai tău împrumut dl Oscar Fredrick, mă rog ca Dumnezeu să-l dea. Dumnezeu să-l binecuvânteze viața pentru totdeauna pentru binele pe care le-a făcut în viața mea.
  Dl Oscar Fredrick

 12. GRACE MICHAEL spune:

  Buna,
  Sunt doamna Grace Michael, un creditor împrumut privat, care dă posibilitatea de timp de viață. Ai nevoie de împrumut de urgență pentru a plăti datoria ta, sau ai nevoie de un împrumut pentru a îmbunătăți afacerea? Ați fost respinse de către bănci și alte instituții financiare? Ai nevoie de un împrumut de consolidare sau ipotecar? cauta mai mult, deoarece noi suntem aici pentru a face toate problemele tale financiare, un lucru din trecut. creditarea noastră persoanelor care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau au nevoie de bani pentru a plăti facturile, pentru a investi în afaceri, la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că noi oferim asistență fiabilă și primitor și va fi dispus să ofere împrumuturi. Așa că ne contactați astăzi prin e-mail la adresa:
  (gracemichael901@gmail.com)
  mulțumesc

 13. Carta Robert spune:

  Am primit cartea mea de vizită deja programate și blanked ATM
  să retragă maximum de 25.000 $ lunar pentru un maxim de 12 luni. Sunt atât de fericit despre acest lucru, deoarece am primit a mea săptămâna trecută
  și l-am folosit pentru a obține $ 150.000 deja. Georg bednorz Hackerii dă
  afară cardul doar pentru a ajuta pe cei săraci și nevoiași, deși este ilegal, dar
  este ceva frumos și el nu este ca și alte înșelătorie preface
  pentru a avea carduri de ATM-uri goale. Și nimeni nu este prins când
  cu ajutorul cardului. a lua al tău de la Georg bednorz Hackerii de azi! Trebuie doar să trimiteți un e-mail
  la georgbednorzhackers@gmail.com

 14. Hart spune:

  Ești în nevoie de un împrumut de urgență pentru a începe o afacere, achita facturile? Gary Mandela oferă o gamă largă și de orice fel. Așa că, dacă interesat vă rugăm să ne contactați cu acest e-mail: garymandela@hotmail.com sau urgentloanfinancialservices@gmail.com
  Ne puteti suna la 17138933185.

 15. mrs Felicia spune:

  Va oferim servicii de împrumut cu caracter personal în întreaga lume. Ne străduim pentru a oferi servicii de înaltă calitate și de satisfacție a clienților mare, profitând de servicii financiare mai accesibile. Ne mândrim cu angajamentul nostru față de clienții noștri; Acordăm, Credit de nevoi personale, credit auto, afaceri / împrumut de investiții, împrumut pe termen scurt. Ne puteți contacta pentru un împrumut la prețuri accesibile acum la o rată a dobânzii de 3%. Contactati-ne acum prin e-mail:
  mrsfelicia_church99@yahoo.com

  Felicia D-na

 16. Gina Acampora spune:

  Numele meu este Gina Acampora și eu vorbesc ca cel mai fericit om din întreaga lume sălbatică astăzi, și i-am spus mea de sine că orice creditor care a salva familia mea de situația noastră precară, i se va spune numele întregii lumi sălbatice și eu sunt atât de fericit să spun că familia mea este din nou pentru bine, deoarece am avut nevoie de un împrumut de $ 100,000 USD pentru a începe viața mea peste tot, din cauza profesiei mele ca eu sunt o mamă singură, cu 4 copii și toată lumea părea că a fost agățat pe mine până când l-am cunoscut Dumnezeu a trimis Compania de împrumut, care a schimbat viața mea și a familiei mele, o firmă temători, Nora Mildred, ea a fost salvator Dumnezeu a trimis să salveze familia mea și la început am crezut că nu va fi este posibil, până când am primit împrumutul meu de $ 100,000 USD și i se va sfătui orice unul care are nevoie reală a unui împrumut pentru a contacta pe dna Nora Mildred, prin e-mail la. noramildred.loan@hotmail.com pentru că el este cel mai înțelegere și natură Împrumuturi cu inima Servicii

 17. Morris Leo spune:

  Buna,

  Căutați un împrumut de consolidare a datoriei, negarantate împrumut, împrumut de afaceri, împrumut acasă, credit auto, student de împrumut, credit de nevoi personale, de capital de risc, etc! Sunt un creditor privat, am acorda împrumuturi companiilor și persoanelor fizice la rată scăzută și rata dobânzii la prețuri accesibile de 2%. e-mail la: morrisloanfrom@gmail.com

 18. harry morgan spune:

  URGENT OFERTA ÎMPRUMUT GENUINE APLICA ACUM.

  Ai nevoie de un împrumut de urgență sau de orice alt tip de asistență financiară?
  Noi oferim toate tipurile de împrumut la trei procente (3%) de interes. e-mail-ne acum via: harry50loanfirm@gmail.com cu următoarele informații

  Numele complet:
  Data de nastere::
  țară:
  ocupaţie:
  sumă împrumutată:
  Durata creditului:
  Scopul creditului:
  Venit lunar: Vă rugăm să scrieți înapoi dacă este interesat pentru mai multe informatii prin contact nostru de mai jos

  EMAIL: harry50loanfirm@gmail.com

  Salutari,
  Harry Morgan

 19. Suntem calificati si inregistrata companie
        Ai nevoie de un împrumut de urgență pentru a începe o afacere uriașă sau mici? Ai nevoie de un credit de nevoi personale? Ai nevoie de un credit ipotecar? Ești în orice problemă financiară? e.t.c noi oferim toate tipurile de împrumut la o proporție foarte mică rată a dobânzii de 3%, în cazul în care sunteți interesat să ne contactați astăzi pentru transferul dvs. de împrumut.
  Contactati-ne prin e-mail suntrustfinancialhome@gmail.com

 20. fred williams spune:

  Hello,

  Are you looking for financial freedom? are you in Debt, you need a loan to start a new business? or you collapse financially, you need a loan buying a car or a house? Have your bank in ever Finance refuse? You want to improve your financial? they need a loan your bills are paying off? not looking more, we welcome you for an opportunity to all types of loans get at a very affordable interest rates of 3% for other For information, contact us now by e-mail to:(betterwaycompany234@gmail.com)

  Do you need a business loan?
  Do you need a personal loan?
  Do you want to buy a car?
  Do you want to refinance?
  Do you need a mortgage loan?

  Do you need a huge capital to start off your business proposal or expansion? Have you lost hope and you think there is no way out, and your financial burdens still persists?

  Please do not hesitate to contact us for possible business co-operation Contact us via email: (betterwaycompany234@gmail.com) or call +2348142765409

 21. maria annette spune:

  Sunteți în căutarea pentru un împrumut?
  Get / proiectul personal de împrumut imobiliare comerciale (e) finanțat de către compania de împrumut la soare. Personalizăm soluții de împrumut pentru a satisface nevoile unice. ne străduim
  pentru a face ușor de împrumut, convenabil, și la prețuri accesibile.
  Noi înțelegem împrumuturile sunt la fel de individuale ca și oamenii care se aplică pentru ei.

  Nici o cerere este respinsă și fiecare aplicație aprobat pentru prelucrare este închisă la fel de repede ca și verificarea trei venituri
  * Nici o penalizare de plată în avans
  * Nu scor de credit sau de fico necesară
  * Aprobare 24 de ore
  * Dimensiune împrumut: € 5,000.00 – € 50,000,000.00
  * Termen de împrumut / Durata: 1-5 ani
  * 2% rata dobânzii.

  Informații Imprumutat:

  Numele complet: _______________
  Țară: __________________
  Sex: ______________________
  Vârstă: ______________________
  Suma creditului necesar: _______
  Durata creditului: ____________
  Credite de interes: _____________
  Număr de telefon: ________

  Aplica acum și obține finanțate în două zile pentru orice necesitate poate doriți un împrumut pentru.

  (Mariaannetteloanfirm@gmail.com)
  Mamă. Maria.Annette

 22. Gina Acampora spune:

  Bună ziua tuturor, numele meu este Gina Acampora trăiesc în Statele Unite ale Americii și eu vorbesc ca cel mai fericit om din întreaga lume sălbatică astăzi, și i-am spus mea de sine că orice creditor care a salva familia mea de situația noastră precară, i se va spune numele la întreg lumi sălbatice și eu sunt atât de fericit să spun că familia mea este din nou pentru bine, deoarece am avut nevoie de un împrumut de $ 100,000 USD pentru a începe viața mea peste tot, din cauza profesiei mele ca eu sunt o singură femeie, cu 4 copii, iar lume intreaga parea ca a fost agățat pe mine până când l-am cunoscut Dumnezeu a trimis Compania de împrumut, care a schimbat viața mea și a familiei mele, o firmă temători, Nora Mildred firmă de împrumut, ea a fost salvatorul DUMNEZEU trimis pentru a salva familia mea și la început am crezut că nu va fi posibil, până când am primit împrumutul meu de $ 100,000 USD și i se va sfătui orice unul care are nevoie reală a unui împrumut pentru a contacta serviciul de împrumut Nora Mildred prin e-mail. noramildred.loan@hotmail.com pentru că ea este cea mai înțelegere și natură Împrumuturi cu inima Servicii

 23. oceanicfinance spune:

  aveți nevoie de un împrumut veritabil pentru scopuri de afaceri sau de a plăti datoria dvs. de contact Dl Kellie Wilson acum pentru împrumuturi autentice prin e-mail: Oceanicfinance113@gmail.com

 24. Davide Moyes spune:

  Suntem Organizația creștină formată pentru a ajuta oamenii în nevoie de ajutoare, cum ar fi help.So financiară dacă trec prin dificultăți financiare sau vă aflați în orice mizerie financiară, și aveți nevoie de fonduri pentru a porni propria afacere, Sunteți în căutarea financiară asistență de orice fel? Suntem o firma de împrumut privat, care oferă toate tipurile de împrumut / finanțare pentru toți cei care doresc ajutor financiar. sau daca este greu pentru a obține împrumut de capital de la băncile locale, pentru Biblia spune: „” Luca 11:10 Oricine care cere primește; cine caută găsește; și celui ce bate, ușa va fi deschisă „, asa ca nu lasa aceste oportunitate va trece prin pentru că Isus este același ieri, azi și în veci more.Please acestea este pentru minte grave și Dumnezeu Oamenii se tem, va sunt aici pentru ai ajuta pe cei care au nevoie de ajutor. E-mail; adamsjohnloanfirm@hotmail.com

 25. Grace Loredana spune:

  Buna împrumut căutător,

  Sunt un creditor privat de încredere,, demn de încredere; Am face împrumuturi companiilor și persoanelor fizice la rata scăzută și la prețuri accesibile dobânzi de 3%.

  Sunteți în căutarea unui împrumut de afaceri, credit de nevoi personale, acasă împrumut auto, student de împrumut, împrumut de consolidare a datoriei, negarantate de împrumut și de capital de risc? Dacă ați fost refuzat un împrumut de către o bancă sau o instituție financiară pentru unul sau mai multe motive. Sunteți la locul potrivit pentru solutii de împrumut, vom da împrumuturi în intervalul de la 1,000 până la 100,000,000 în termen de perioade de 1 an la 20 ani durata de rambursare, la orice parte a lumii. Va rugam sa ne contactati pentru mai multe informații prin e-mail: g.loredana480@gmail.com

 26. Ferdinand Leo spune:

  ÎMPRUMUT OPORTUNITATE:

  Solicitați un credit garantat de urgență?
  Ai probleme obtinerea unui credit pentru capital de lucru de la nivel local
  bănci și alte instituții financiare?

  Acest serviciu este de a oferi sprijin financiar persoanelor fizice,
  oameni de afaceri și femei în afaceri.
  Daca sunteti interesati va rugam sa ne contactati acum via e-mail: Ferdinandleofinance@gmail.com
  Suntem la dispoziția dumneavoastră.

  ne e-mail acum la: Ferdinandleofinance@gmail.com
  pentru a obține formularul de cerere de împrumut.

  Toate cele bune,
  Ferdinand Leu
  Manager de la Co-Operation

 27. Ben Peterson spune:

  Buna,
  Sunt Dr. Ben Peterson, un creditor împrumut privat, care oferă împrumuturi oportunitate de viață timp. Ești în nici un fel de dificultăți financiare? Are nevoie de un împrumut de consolidare a datoriei, la o rată de 2% construcție, credit imobiliar, refinanța, personal, scop de afaceri sau bani de urgență? Ești un om de afaceri sau femeile care se gândesc extinderea dvs. de afaceri, oferind de împrumuturi de orice tip. Daca sunteti interesati sa ne contactati astăzi prin (24hoursloanservices@gmail.com)

 28. victoria alberto spune:

  Bună ziua, numele meu este Victoria Alberto, o victimă a fraudei în mâinile creditorilor false. i-au pierdut aproximativ 45000.00euro pentru că am nevoie de un capital mare de 200,000.00.euro aproape că am murit, am avut nici un loc pentru a merge. afacerea mea a fost distrusă, iar în acest proces am pierdut fiul meu. Nu am putut sta din nou, acest lucru se întâmplă. martie 2016, am întâlnit un prieten care mi-a prezentat o mamă bună, dna Olivia Daniel, care în cele din urmă ma ajutat să asigure un credit într-o companie. mamă bună Vreau să folosesc această ocazie pentru a vă mulțumesc, și poate Dumnezeu să continue să vă binecuvânteze. Am dori, de asemenea, să folosească această oportunitate de a consilia colegi România, că există mai multe escroci acolo, așa că, dacă aveți nevoie de un împrumut, și doresc să obțină un credit rapid, numai prin dna înregistra Olivia Daniel prin e-mail: (oliviadaniel93@gmail.com ). De asemenea, puteți să mă contactați prin intermediul acestui e-mail: (victoriaalberto78@gmail.com). dacă aveți orice îndoială. te rog ea este singura persoană de încredere și de încredere.
  Mulțumesc.

 29. John Dyke spune:

  O zi buna ..

  Credite !! Credite !! Credite !! Este cineva aici care inca se lupta pentru a obține un împrumut? Ești în nevoie de un împrumut pentru orice motiv și nu știi în cazul în care pentru a obține împrumuturi ieftine și de încredere, de ajutorul tău este în sfârșit aici, ca noi oferim credite ieftine la o rată scăzută a dobânzii de doar 2%. debitori interesați să ne contactați prin e-mail la (Freemanloans@hotmail.com) sau site-ul nostru: http://www.freemanfinance.webs.com și obține împrumuturi astăzi.

  Mulțumiri.
  Jamie Freeman
  E-mail: Freemanloanfinance@gmail.com, Freemanloans@hotmail.com
  Site-ul: http://www.freemanfinance.webs.com

 30. Abbot Lasson spune:

  Stimați investitori / Candidați financiare.

  Suntem un privat inregistrat Investitori / împrumut Creditor, Ai nevoie de asistență financiară? Ești în mizerie financiară sau datorii? Noi oferim împrumut la o rată a dobânzii de 3% la 1 an la 30 de ani de rambursare perioadă de durată pentru individuale și companiile care au nevoie de asistență financiară și la orice parte a world.We da împrumuturi variind de la 5.000 $ la $ suma de 500.000.000, MONEDE: USD, CAD, KWD, OMR, SGD, RUB, GBP, AUD, MYR, ZAR, IDR, UAH, PHP, credite MUR, EURO.Our sunt bine asigurate pentru securitate maximă este prioritatea noastră, Pierdeti dormi noaptea îngrijorătoare cum să obțineți un creditor de împrumut legit? Ești în sărăcie? Ai nevoie de asistență financiară (împrumut) pentru a stabili-o afacere? Noi vă putem ajuta financiar.

  Interesate individuale sau societățile ar trebui să ne contactați prin: E-mail: {mary.judy555@gmail.com}

  Numele complet:
  Suma necesară:
  Durata de împrumut:
  Scopul creditului:
  Numar de contact:
  Țară:
  Stat:
  Sex:
  Salutari

  a dvs. în Serviciu,
  Mary Judy
  E-mail: mary.judy555@gmail.com

 31. Abbot Lasson spune:

  Mărturie de modul în care a obținut un împrumut de la o companie de împrumut GENUINE săptămâna trecută.

  Sunt Danny Meister după nume. Eu locuiesc în Statele Unite ale Americii, vreau să folosesc acest mediu pentru a alerta toți solicitanții de împrumut să fie foarte atenți, pentru că există fraude în urmă everywhere.Few luni am fost tensionat financiar, și din cauza disperării mele am fost furat de către mai mulți creditori online. Am pierdut aproape speranță până când un prieten ma trimis la un creditor foarte de încredere numit Mrs.Mary Judy, care mi-a împrumutat un împrumut fără garanții de 150,000.00 Euro în ultima săptămână 7 ore, fără nici un fel de stres. Dacă vă aflați în nevoie de orice tip de împrumut doar o contacteze prin e-mail: (mary.judy555@gmail.com)

 32. Bună ziua Solicitanților de împrumut,

  Ai nevoie de un împrumut de urgență pentru a porni de afaceri, împrumut datorii? cumpăra o mașină sau o casă? Dacă da griji nu mai mult, căci noi oferim toate tipurile de împrumut la o rată scăzută și la prețuri accesibile dobânzi de 3%, fără garanții și fără verificarea creditului. Du-te înapoi la noi, dacă aveți nevoie de un împrumut cu informațiile de mai jos.

  E-mail de contact: legitfirm@gmail.com

  Ai un credit rău?
  Ai nevoie de bani pentru a plăti facturile?
  Ai nevoie pentru a începe o nouă afacere?
  Ai proiect neterminat la îndemână din cauza finanțării proaste?
  Ai nevoie de bani pentru a investi într-un anumit domeniu de specializare pe care le va profit? și nu știi ce să fac.

  Noi oferim următoarele împrumuturi de mai jos;
  credite personale [sigure și negarantate]
  împrumuturi de afaceri [sigure și negarantate]
  credite combinate
  studenți credite
  credite de consolidare și atât de multe altele.

  1. Denumirile intregi: —————-
  2. Adresa de contact: —————-
  3. Suma creditului necesar: —————-
  4. Durata împrumutului —————-
  5. Venit lunar: ——————–
  6: Ocupatia: ———————-
  7. Direct Număr de telefon: —————-

  Nume Firma: WHITE HORSE DE CREDIT
  Compania Email legitfirm@gmail.com
  Firma NMLS ID: 315276

  Toate cele bune,
  Petra Hoffmann.

 33. Sunt atât de fericit am primit 19.000 € împrumut de la dl Wilson de vitalcreditloans@yahoo.com, în cazul în care aveți nevoie de un împrumut de urgență, contactați această firmă la vitalcreditloans@yahoo.com și de a lua imediat dvs. de împrumut, acestea sunt de încredere și de încredere..

 34. Sunt atât de fericit am primit 19.000 € împrumut de la dl Wilson de vitalcreditloans@yahoo.com, în cazul în care aveți nevoie de un împrumut de urgență, contactați această firmă la vitalcreditloans@yahoo.com și de a lua imediat dvs. de împrumut, acestea sunt de încredere și de încredere

 35. JIM BUFFER spune:

  Aplica pentru un împrumut rapid și mod convenabil de a plăti facturile și reluarea finanțării proiectului în cel mai mic rata dobânzii de 3%, pentru a ne contacta astăzi prin: trustfunds804@outlook.com. Împrumutul au nevoie de o ofertă de împrumut minim nostru este 1.000,00 alegerea de împrumut bani, eu sunt o înregistrare și creditorii certificate Legit, puteți să ne contactați astăzi dacă sunteți interesat în. Pentru a obține acest împrumut, contactați-mă pentru mai multe informații despre procesul de împrumut ca termenii și condițiile împrumuturilor și suma creditului va fi transferat la tine. Am nevoie de răspunsul dumneavoastră de urgență dacă sunteți interesat.

 36. Barrry Hamilton spune:

  Ești un om de afaceri sau o femeie? Ai nevoie de bani pentru a începe propria
  Afaceri? Ai nevoie de împrumut pentru a soluționa datoria dumneavoastră sau achita facturile
  sau de a începe o afacere frumos? Ai nevoie de bani pentru proiectul dumneavoastră? Noi oferim
  împrumuturi garantate de orice sumă și oriunde în lume (persoane fizice,
  întreprinderi, imobiliare și persoane juridice), în rata noastră de 2%
  excelent. Pentru răspunsurile de aplicații și pentru a trimite mai multe informații pentru a
  următoarea adresă de e-mail: (barryhamiltonfunds@gmail.com)

 37. Dl James. Ben spune:

  Ai nevoie de un împrumut pentru orice motiv? Contactați-ne acum cu un preț accesibil
  Împrumut de oferta de la 3%, rata dobânzii cu un minim de 1.000 $ și un maxim
  de $ 50,000,000,00 si Daca sunteti interesati ar trebui sa ne contactati la:
  jamesben614@gmail.com pentru mai multe informatii.

  Vi se cere să completați și să ne trimiteți următoarele detalii, astfel încât
  putem continua cu împrumut
  tranzacţie.

  Numele dumneavoastră:
  Adresa:
  Stat:
  Țară:
  Sex:
  Vârstă:
  Sumă împrumutată:
  durată:
  venit lunar:
  Numar de telefon:
  Scopul creditului:

  jamesben614@gmail.com

  Multumesc, toate cele bune ca ne așteptăm răspunsul dumneavoastră de urgență.

  Dl James. Ben

 38. midlandcredit spune:

  Ești un om de afaceri sau o femeie? Ești într-un dezastru financiar sau nu aveți nevoie de fonduri pentru a începe propria afacere? Necesitatea de a plăti datoria lor împrumuturi sau de a achita facturile sau de a începe o afacere frumos? Ai un scor redus de credit și veți găsi că este greu pentru a obține capital de împrumut de la bănci / alte instituții financiare locale? Ai nevoie de un împrumut sau de finanțare pentru orice motiv, cum ar fi:
  a) Creditul pentru nevoi personale, extinderea afacerii,
  b) Business Start-up, Educație,
  c) consolidarea datoriilor,
  d) Hard Money Credite

  Noi oferim împrumut la o rată scăzută a dobânzii de 3% și cu garanții reale și nu colaterale, noi oferim credite personale, credite de consolidare a datoriilor, de capital de capital de risc, de împrumut de afaceri, împrumut de educație, ipotecare sau imprumuturi pentru orice motiv „.

  Cu toate acestea, metoda noastra ofera posibilitatea de a specifica valoarea creditului necesar și, de asemenea, durata vă puteți permite, vă oferă o șansă reală de a obține fondurile de care aveți nevoie!

  Aceste împrumuturi personale pot fi aprobate, indiferent de credit și există o mulțime de clienți fericiți să susțină această afirmație. Dar tu nu va primi doar creditul pentru nevoi personale care aveți nevoie; vei primi cele mai ieftine bilete one.This este promisiunea noastră: Vă garantăm cel mai mic tarif pentru toate creditele cu beneficii colaterale gratuite.

  Ne străduim să lase o impresie pozitivă de durată depășind așteptările clienților mei în tot ceea ce fac. Scopul nostru este să vă trateze cu demnitate și respect oferind în același timp servicii de cea mai de calitate, în timp util.

  E-mail: midland.credit2@gmail.com
  Nume Firma: MIDLAND CREDIT HOME
  Vizitati-ne la: http://www.midlandcreditonline.com

 39. OLIVIA DANIEL spune:

  Buna,
  Sunt dna Olivia Daniel, un creditor împrumut privat, care oferă împrumuturi oportunitate de viață timp. Ai nevoie de un împrumut de urgență pentru a plăti datoriile sau ai nevoie de un împrumut pentru a îmbunătăți afacerea ta? Ați fost respinse de către bănci și alte instituții financiare? Ai nevoie de un împrumut de consolidare sau ipotecar? cauta mai mult, deoarece noi suntem aici pentru a face toate problemele tale financiare, un lucru din trecut. Noi împrumuta fonduri pentru persoanele care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau care au nevoie de bani pentru a plăti facturile, pentru a investi în interes de afaceri, la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că furnizăm o asistență fiabilă și beneficiar și va fi dispus să ofere un împrumut. Așa că ne contactați astăzi prin e-mail la adresa:
  (Oliviadaniel93@gmail.com)

  APPLICATION DATA

  1) Numele complet:
  2) Țara:
  3) Adresa:
  4) Stat:
  5) Sex:
  6) Starea civilă:
  7) Ocupatia:
  8) Numărul de telefon:
  9) Poziția curentă în locul de muncă:
  10) Venit lunar:
  11) Suma creditului necesare:
  12) Durata creditului:
  13) Scopul creditului:
  14) Religia:
  15) V-ați aplicat înainte de:
  16) Data nașterii:
  Mulțumiri,

 40. Buna,
  Sunt dna Esther Patrick, un creditor împrumut privat, care oferă împrumuturi oportunitate de viață timp. Ai nevoie de un împrumut de urgență pentru a plăti datoriile sau ai nevoie de un împrumut pentru a îmbunătăți afacerea ta? Ați fost respinse de către bănci și alte instituții financiare? Ai nevoie de un împrumut de consolidare sau ipotecar? cauta mai mult, deoarece noi suntem aici pentru a face toate problemele tale financiare, un lucru din trecut. Noi împrumuta fonduri pentru persoanele care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau care au nevoie de bani pentru a plăti facturile, pentru a investi în interes de afaceri, la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că furnizăm o asistență fiabilă și beneficiar și va fi dispus să ofere un împrumut. Așa că ne contactați astăzi prin e-mail la adresa:
  (estherpatrick83@gmail.com)

 41. John Ahmed spune:

  Atenţie.

  Ai nevoie de împrumut urgent? Noi dăm afară de împrumut pentru persoanele interesate care sunt în căutarea de împrumut cu bună-credință și cu rata dobânzii de 3%. Esti serios în nevoie de un împrumut de urgență? atunci sunteți la locul potrivit. Noi dăm afară împrumut de afaceri, credit de nevoi personale, împrumut de Crăciun, și așa mai departe. Contactati-ne pentru solicitarea de împrumut pentru a satisface cererea dumneavoastră și a stabilit de problemă financiară. contactați-ne astăzi prin e-mail: russell.credit40@gmail.com

  Vă mulțumim ca ne așteptăm răspunsul dumneavoastră.
  Russell Credit De Firma.

 42. Mike Robert spune:

  **EVITATI ESCROCII FĂRĂ TAXE ÎN AVANS IMPLICATE**

  Buna ziua,

  Numele meu este Dl Mike, Robert și eu sunt directorul executiv al Mike Robert Serviciu de Împrumut și ne-am da împrumuturi la 2% rata dobânzii datorită festivităților de a veni.

  Dacă sunteți interesat în urgentă de un împrumut fără taxe în avans pentru a rezolva problemele tale financiare și pentru pregătirile de crăciun vă rugăm să nu ezitați și să ne contactați prin adresa de e-mail azi: Mikerobertloans@gmail.com sau Mikerobertloans@yahoo.com.

  Ai nevoie de un împrumut de afaceri?
  Ai nevoie de un credit de nevoi personale?
  Vrei să cumperi o mașină?
  Vrei să-și refinanțeze?
  Ai nevoie de un credit ipotecar?

  Ne da împrumuturi de la un minim de 5.000 de dolari de la un maxim de 10.000.000 de dolari.00 și suntem extrem de fiabile și am răspuns la mail-uri în mod regulat.

  Dacă sunt grave, minte contactati-ne azi:
  E-MAIL 1: Mikerobertloans@gmail.com
  E-MAIL 2: Mikerobertloans@yahoo.com
  Sper să aud de la tine în curând.

  Dl Mike

 43. porter102 spune:

  Salutare tuturor,

  Sunt Miller Porter un creditor împrumut privat cu reputație bună de lucru,
  millerporter102@yahoo.com Aplică astăzi dacă aveți nevoie de urgență
  împrumut de la o companie de renume, cu condiții bune și relațiile de muncă,
  atunci ar trebui să ne contactați pe măsură ce oferim credite la
  Rata dobânzii accesibile de 3%, iar munca cu noi
  va fi o experiență bună. În cazul în care sunteți interesat, de contact
  noi prin e-mail: millerporter102@yahoo.com +2349057519652

  http://millerporter102.wix.com/potterfirms
  millerporter102@yahoo.com

  Aștept răspunsul rapid
  Dl Miller Porter

 44. augustine junio spune:

  Credeți că de a obține un împrumut? Sunteți serios nevoie de un împrumut de urgență pentru a începe propria afacere? Ești în datorii? Aceasta este sansa ta de a atinge dorinta ta, vom da credite personale, împrumuturi de afaceri și împrumuturi corporative și toate tipurile de credite cu dobândă 2% pentru mai multe informatii contactati-ne prin e-mail (augustinejunio@gmail.com)

  • Te gândești de a obține un împrumut? Aveți nevoie serios de împrumut de urgență pentru a începe propria afacere? Ești în datorii? Aceasta este sansa ta de a realiza dorintele, noi oferim credite personale, împrumuturi de afaceri și împrumuturi corporative și toate tipurile de credite cu rata dobânzii de 2% informații formore vă rugăm să ne contactați viaemail (andmoris38@gmail.com)

Va rugam asteptati...

Inscrie-te la newsletter!

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană!
%d blogeri au apreciat:
Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On Pinterest