La Copac, locul unde îţi vin în minte imagini din curtea bunicilor
8 iulie 2015
Perne decorative pictate manual
9 iulie 2015
Lady Bird Johnson: ”Acolo unde înfloresc florile există încă speranță”. Aceasta este deviza echipei de la MG Garden & More.
400_993_730
 MG Garden & More se prezintă ca niște grădinari iubitori de plante și de natură, pasionați de munca lor, apropiați de oameni și de dorințele lor, care urmăresc același scop ca și noi: satisfacția lucrului bine făcut. Credința că în urma noastră a rămas ceva frumos, temeinic, care să aducă bucurie tuturor celor care pășesc în spațiul construit de noi, care să aducă sănătate, relaxare, care fie și pentru câteva momente să reușească să ofere speranță și încredere într-o lume mai frumoasă, mai liniștită și mai bună.
11154777_1582161612000848_4427855573231995177_o

 

petreceri_copii_2_20130527_1554901251

 

MG Garden & More a inaugurat o platformă online ca website oficial al companiei. Această interfață electronică se prezintă într-un format atractiv cu secțiuni pentru o informare completă și un grad ridicat de interactivitate cu utilizatorii. Platforma conține 3 secțiuni principale și anume: Produse, Servicii și Portofoliu.

MG Garden & More și-a propus ca prin intermediul acestui site să arate utilizatorilor minunatele tipuri de plante comercializate, să prezinte serviciile oferite nu doar “verbal”, ci și prin intermediul portofoliului amplu și să ofere idei și sfaturi tuturor celor interesați în a avea o grădină, un balcon sau un spațiu de relaxare de vis.

De ce este nevoie de planificare atunci când ne construim spațiul verde din jurul casei?  

Motivul este aparent simplu: ne dorim o grădina care să ne relaxeze din punct de vedere vizual, cu arome plăcute și delicate, cu importante caracteristici specifice zonei (cum ar fi plante iubitoare de apă în locațiile amplasate în apropierea lacurilor, plante care alungă țânarii, plante puternic aromate care atrag fluturii și albinele, etc), care să conțină gazon și vegetație pline de viață, sănătoase și vesele, care să reziste cât mai mult timp și care să nu necesite eforturi extraordinare pentru întreținerea lor.

sursa: comunicate de presa

Țărăncuța Urbană I Roxana Toma
Țărăncuța Urbană I Roxana Toma
Țărăncuța Urbană sunt eu, Roxana Toma. Fata care iubește poveștile, tradițiile, amintirile din copilărie, momentele minunate petrecute alături de cei dragi, dulciurile, florile, grădina cu flori a mamei - lăsată moștenire, satul și viața la țară. Sunt jurnalist de peste 20 de ani. Am scris despre politică și politicieni în toți acești ani. Acum e vremea de alte subiecte. Am venit la București de la țară, chiar dacă țara mea se afla la vreo 60 de kilometri de Capitala țării. Acum ați înțeles și numele blogului meu. Am un copil, mai celebru decât mine, un mic actor, Tudor Roșu :). Născut la București îi place să bată mingea pe strada copilăriei mele, natura și tot ce este frumos. Deci iubește ce iubesc și eu! Sper să vă placă ce scriu, scriu pentru voi, pentru prietenii mei, pentru țărăncuțele mele! Cu drag, Țărancuța Urbană tarancutaurbana@gmail.com

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Va rugam asteptati...

Inscrie-te la newsletter!

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană!
%d blogeri au apreciat:
Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On Pinterest