Menu

Monden, o colecție cu filosofii și obiective de viață

Colecția Monden vine la pachet cu filosofii de viață ale marilor înțelepți și transmite pozitivitate, bunăstare, încântare, entuziasm. Aşa că am aflat care sunt filosofiile cu care rezonează Larisa Lupoiu și care sunt punctele forte ale colecției.

Monarh Design a prezentat noua colecție în cadrul Romanian Fashion Philosophy, ediția cu numărul VII, ce a avut loc la Ambasad’Or Events.

 

 

Inpirație de viață

Aristotel spunea că starea de bine nu este trecătoare, ci este rezultatul unei vieți bine trăite, așa că atenție! fiecare acțiune vă influențează nu doar starea prezentă, cât și pe cea viitoare. Fie că planifici un eveniment personal sau al unei persoane apropiate, este bine să intri în atmosferă cu ceva timp înainte. În acest fel creezi entuziasm pentru data evenimentului, ești mai motivat să te pregătești corespunzător și te vei bucura mai mult de evenimentul în sine.

Emoția planificării unei ținute, procesul de căutare a rochiei potrivite și alegerea unei coafuri – dacă știi să le percepi pozitiv, toate acestea sunt menite să te facă să te bucuri de viață.

Potrivit lui Martin Seligman, cu cât oamenii sunt mai fericiți, cu atât se focusează mai puțin pe lucruri negative. Acesta este și obiectivul colecției MONARH DESIGN, by Larisa Lupoiu: să te facă să conștientizezi pozitivul în fiecare situație, să apreciezi mai mult moda și să fii binedispus atunci când porți o creație vestimentară cu dichis.

 

 

Noua colecție

„Uneori visezi o colecție și aștepți momentul oportun să o creezi și să o anunți cu entuziasm, iar alteori, vrei să adaptezi și să coroborezi mesajul brandului la tot ce transmite conceptul evenimentului. De aici pleacă inspirația și astfel îți faci mai ușor un moad board, care include nu doar culori, elemente cheie, ci și stări pe care vrei să le transmiți prin intermediul hainelor. Pentru Romanian Fashion Philosophy, am inserat în conceptul colecției și ceva filosofie, pentru că trebuie să învățăm să ne bucurăm mai mult de tot ce trăim, de la faptul că ne trezim dimineața, că avem oameni dragi alături și până la lucruri simple, precum o rochie mult dorită, pe care o achiziționăm”, susține Larisa Lupoiu, fashion designer Monarh.

 

Colecția MONDEN prezentată la Romanian Fashion Philosophy conține doar piese alb și negru și este un statement al alegerilor cu care nu dai niciodată greș la evenimentele de seamă la care participi.

Piesele colecției MONDEN sunt potrivite pentru petreceri și, datorită designului special, te vei simți mai mulțumită de alegerile tale și de prezența impecabilă la evenimentele mondene.

Atenţie! Ținutele se pot comanda sau se pot cere la probă la Monarh Concept, situat pe Iancu
de Hunedoara 33.

 

Fotografii: Dragoș Alexandru

3 comments

  1. zovre lioptor spune:

    Woh I enjoy your blog posts, saved to favorites! .

  2. slot xo spune:

    Thanks a lot for sharing this with all of us you actually know what you are talking about betflix slot .
    Kindly also visit my website betflix .

  3. It’s actually a cool and useful piece of info. I’m glad that you shared this helpful info with us. Please keep us up to date like this. Thanks for sharing.

Lasă un răspuns

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram