N-ai scaune suficiente la masă? Poţi pune şi o canapea

Mai intai de toate, atunci cand organizam o masa festiva trebuie sa stabilim sau sa cunoastem inca de la inceput numarul exact al persoanelor participante. In functie de aceasta informatie putem sa organizam toate detaliile. Cu cat sunt mai multe persoane cu atat trebuie sa muncim mai mult si avem nevoie de mai mult timp pentru aranjarea mesei si gatit. Ar fi bine sa va faceti dinainte un plan cu toate felurile de mancare si bautura, de asemenea o lista de vesela pe care trebuie sa o folositi. Trebuie sa tineti cont de preferintele in materie de mancare ale tuturor invitatilor mai ales daca printre ei se numara copii , vegetarieni sau persoane de alta religii.

1

Importantă este mâncarea dar şi mobilierul. Este frumos să aşezăm la masă scaune dar şi canapea? Da, spun specialiştii în domeniu. În primul rând vom aşeza într-o manieră logică şi estetică scaunele în jurul mesei, dupa care vom acoperi masa cu o faţă de masă curată, fină sau vom curăţa foarte bine masa şi vom aşeza serveţe decorative pentru fiecare persoana în parte.

2

4

3

3 thoughts on “N-ai scaune suficiente la masă? Poţi pune şi o canapea

  1. From some point on, I am preparing to build my site while browsing various sites. It is now somewhat completed. If you are interested, please come to play with slotsite !!

Comments are closed.