Menu

Naan Drink&Food Studio, savoare şi arhitectură culinară în centrul Capitalei

Design interior şi gastronomie. Sună bine! Vă asigur! În această perioadă de vacanţă când toată lumea caută lucruri frumoase şi inedite în centrul Capitalei un restaurant îşi îmbogăţeşte experienţa.

1b

Cumulând două decenii dedicate confortului şi bunei dispoziţii, generate prin amenajări interioare de excepţie, Delta Studio îmbogăţeşte acum experienţa clienţilor săi abordând domeniul culinar. Naan Drink&Food Studio este un concept de restaurant, lansat de Delta Studio şi adresat tuturor celor pasionaţi atât de design interior, cât şi de gastronomie.

1

2

3

4

5

Restaurantul este amplasat într-o clădire istorică din centrul Bucureştiului şi a fost amenajat într-o viziune modernă de către o echipa de tineri arhitecţi, după un concept original, folosind în special materiale naturale: lemn, piatră, metal.

Beneficiază de două spaţii distincte (parter şi cramă), atmosfera este intimă, prietenoasă, potrivită atât unei cine romantice cât şi unei petreceri împreună cu prietenii. Preparatele inspirate din bucataria internationala sunt realizate după reţete originale, folosind numai ingrediente proaspete şi naturale, gătite într-un mod sănătos, pentru armonia minţii, trupului şi sufletului.

6

Naan Drink&Food Studio te invită într-o călătorie care începe cu peste 3000 de ani în urmă prin tradiţia pâinii “naan” coaptă în cuptorul de lut numit tandoor şi continuă până în zilele noastre cu cele mai noi tendinte în gastronomie.

7 Pâinea naan este nemaipomenită. Pâinea naan se coace direct pe ochiul de bucătărie, pe flacăra deschisă, sau pe o tigaie cu fundul foarte subțire, cum ar fi una pentru clătite.

 

8

Colectia bogata de vinuri, asociate fiecărui preparat, de către un somelier dedicat, face din această călătorie o experienţă culinară desăvârşită, care merită încercată.

3 comments

  1. betflix slot spune:

    Thanks a lot for sharing this with all of us you actually know what you are talking about betflix slot .
    Kindly also visit my web site betflix slot online .

  2. Alina spune:

    Nu am incercat pana acum painica naan, dar chiar m ai facut curioasa. Abia astept sa mai fug cu hubby sa ne mai delectam si noi 😀

Lasă un răspuns

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram