NAIL ART: 5 produse pentru o manichiură cu gel profesională

Manichiura cu gel este una dintre cele mai utilizate tehnici de înfrumuseţare a unghiilor, ce a făcut şi continuă să facă ravagii în rândul reprezentantelor sexului feminin. Pe lângă faptul că oferă un look impecabil unghiilor, această manichiură este mult mai rezistentă, comparativ cu cea clasică. Dacă şi tu preferi această metodă şi îţi doreşti să realizezi o manichiură cu gel profesională chiar la tine acasă, citeşte acest articol pentru a descoperi produsele de care vei avea nevoie, pe lângă trusa de bază pentru unghii.

 

 

 

Iată 5 produse necesare pentru o manichiură cu gel profesională:

 

1. Şabloane

Pentru a reuşi să construieşti unghii false, ai nevoie fie de şabloane, fie de tipsuri. Totusi, dintre aceste două variante, cea care te va ajuta să obţii o manichiură profesională, dar şi să păstrezi aspectul natural al unghiilor tale este cea a utilizării şabloanelor. În cazul în care nu deţii deja un astfel de produs, poţi accesa site-ul https://baff.ro/magazin-online/accesorii-unghii/sabloane-unghii pentru a-ţi achiziţiona simplu şi rapid modelul preferat. În mod cert, dacă vei opta pentru şabloane atunci când îţi construieşti unghiile cu gel, vei obţine o manichiură impecabilă, demnă de invidiat.

 

 

 

2. Geluri UV şi pensule

 

Bineînteles, de fiecare dată când vrei să obţii o manichiură cu gel profesională, trebuie să foloseşti geluri UV şi pensule speciale pentru aplicarea acestora. Gelurile UV sunt, de fapt, produsele cu ajutorul cărora îţi construieşti, modelezi şi defineşti unghiile. De asemenea, acestea sunt cele care asigură o rezistenţă îndelungată manichiurii tale. Pentru a-ţi cumpăra astfel de produse, nu trebuie decât să dai click pe baff.ro şi să le comanzi pe cele favorite. În plus, dacă îţi doreşti ca de acum încolo să îţi construieşti singură unghiile cu gel, poţi opta pentru un kit complet, care conţine, printre altele şi pensule speciale.

 

 

 


 

3. Lichid fixare

Pe lângă şabloane, geluri UV şi pensule, pentru o manichiură cu gel profesională este necesar şi un lichid de fixare. Acesta are rolul de fixare a gelului pe unghii, însă este folosit şi pentru îndepărtarea exesului de gel sau pentru degresarea unghiilor. Mai mult decât atât, lichidul de fixare este foarte bun de utilizat şi pentru curăţarea pensulelor şi a celorlalte ustensile pe care le foloseşti pentru construcţie, dar şi a unghiilor naturale şi a suprafeţei pe care lucrezi.

 

 

 

 

4. Lampa UV

Având în vedere că gelul are o durabilitate mult mai mare, în comparaţie cu ojele clasice, acesta se şi usucă mult mai greu pe unghii. De aceea, vei avea nevoie de o lampă UV care să grăbească procesul de uscare.

Mai exact, pentru ca manichiura pe care ai realizat-o să fie cât mai rezistentă, trebuie să sigilezi lucrarea cu ajutorul unui top coat de calitate, iar apoi să pui unghiile la uscat, rând pe rând, în lampa UV. Timpul de uscare a gelului cu ajutorul acestui produs este, în mod normal, de 3-4 minute.

După uscarea gelului, unghiile tale vor fi hidratate şi vor avea acel aspect pe care ţi-l doreşti.

 


 

5. Pila electrică

Un ultim produs necesar pentru realizarea unei astfel de manichiuri este reprezentat de pila electrică. Deşi poţi fi tentată să utilizezi o pilă obişnuită atunci când îţi faci unghiile cu gel, adevărul este că pila electrică îţi va fi de mare ajutor. Datorită capetelor speciale de care dispune, această pilă îţi va fi de folos la pregătirea unghiilor, prin curăţarea cuticulelor şi înlăturarea pielii moarte, dar şi la înlăturarea şi pilirea unghiilor la reconstrucţie sau scoaterea unghiilor false.

 

 

Acestea fiind spuse, dac îţi doreşti să realizezi o manichiură cu gel profesională, vei avea nevoie de toate produsele amintite anterior. Ţie care dintre acestea îţi lipsesc?

 

 

 

5 thoughts on “NAIL ART: 5 produse pentru o manichiură cu gel profesională

  1. Way cool! Some extremely valid points! I appreciate you penning this post plus the rest of the website is also very good.

Comments are closed.