Menu

Nu arunca ibricele și ceainicele bunicii

Ieri mi-am adus aminte de ibricele, ceainicele de email ale mamei. Frumoase, culorate, finuțe, nobile. Mi-am adus aminte și de cum le curăța. Străluceau pur și simplu 🙂

Parcă o și aud 🙂 Vrei să cureți ceainicul  de urmele lăsate de ceai? Umple-l cu apă, pune câteva bucăți de coajă de lămâie și pune-l la fiert. Oprește focul atunci când vezi că a dat în clocot și lasă-l așa pentru o oră. Spală vasul cu apă călduță. Pentru ibricele de cafea, adaugă  sare, gheață și coajă de lămâie în ibricul gol. Agită ibricul câteva minute, apoi clătește-l cu apă.

ibrice

Deseori, ne grăbim să ne descotorosim de obiectele vechi din casă, fără să le observam calitățile de care ne putem bucura într-o altă formă. Evită această eroare dacă ai acasă mai multe ceainice vechi, pe care nu le mai utilizezi de multă vreme la ceaiul de la ora 5.

Iata câteva idei creative minunate!

ibrice 4

 

 

ibrice 2

 

ibrice 3

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram