Nume mari ale muzicii internaţionale vin în 2019 la Bucureşti | Bon Jovi, Metallica, Ed Sheeran

Nume mari ale muzicii internaţionale vin în 2019 la Bucureşti

 

Bon Jovi, Metallica, Ed Sheeran sunt trei nume de rezonanţă de vor reuşi să pună din nou România pe harta principalelor concerte internaţionale în anul 2019.

Ed Sheeran deschide lista artiştilor internaţionali ce vor cânta în 2019 la Bucureşti. Concertul de la Bucureşti ce va avea loc pe 3 iulie 2019, la Arena Naţională din Bucureşti face parte din turneul mondial pentru promovarea albumului „÷” (Divide).

Una dintre cele mai mari trupe rock din toate timpurile, Bon Jovi se întoarcere în România, pe 21 iulie 2019, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Concertul de la Bucureşti face parte din turneul de promovarea a albumului „This House Is Not For Sale” (2016) şi are loc la 7 ani distanţă de la primul concert susţinut de Bon Jovi în România, în faţa a peste 60.000 de fani.

De asemenea, legendara trupa Metallica revine şi ea în concert 14 august 2019 la Bucureşti, pe Arena Naţională. Concertul face parte din turneului „Worldwired”.

 

Aşadar, Bucureştiul va fi asaltat anul viitor de foarte mulţi turişti şi evident fani ai artiştilor ce vor concerta la noi în ţară. Aceştia vor alege să se cazeze în hotelurile din preajma Parlamentului, să fie aproape de piaţa Constituţiei sau în hotelurile din apropiere de Arena Naţională. Hotel Ibis Parlamentului este unul dintre hotelurile de lângă Piaţa Constituţiei.

Insti­tu­tul Naţinal de Statistică arăta în primul trimestru al acestui an că aproape jumătate din sosirile vizitatorilor străini în România s-au cazat în hotelurile din Capitală. În medie, străinii au petrecut 2 nopţi în hotelurile din Bucureşti.

 

foto: Hotel Ibis Parlament

 

Un hotel bucuresti 3 stele îndeplineşte condiţiile turistului venit în Capitală mai ales că este situat în centru. De aici poţi pleca în orice alt colţ al oraşului, pe jos sau cu autobuzul. Aşadar, fie că te întorci de la o zi de hoinăreală de prin oraș, de la o sesiune de shopping atmosfera restaurantului din cadrul hotelului este una relaxantă cu un meniu ce combină tradiția cu modernitatea pentru a crea o experiență culinară memorabilă.

 

5 obiective turistice de vizitat în Bucureşti

 

1. Palatul Parlamentului

Dacă te-ai cazat în zona Palatului Parlamentul este şi păcat să nu vizitezi clădirea, vestită pentru dimensiunile ei impresionante. Palatul Parlamentului este cunoscut înainte de revoluție sub numele de Casa Republicii sau Casa Poporului, măsoară 270 m pe 240 m, 86 m înălțime, și 92 m sub pământ şi are 9 nivele la suprafață și alte 9 subterane.

 

2. Centrul Vechi

Pe jos, la nici 10 minute de Palatul Parlamentului se află Centrul Istoric, una dintre cele mai îndrăgite zone din Bucureşti, un loc plin de clădiri construite în stil neoclasic şi neobaroc, la parterul cărora se găsesc numeroase terase, cafenele, restaurante şi magazine.

 

3. Muzeul Ţăranului Român

Din Centrul Vechi o poţi lua la pas pe Calea Victoriei unde poţi ajunge la Muzeul Ţăranului Român. Muzeul include cea mai bogată colecţie de obiecte tradiţionale unde pot fi admirate expoziţii de ceramică, ţesături, costume populare, obiecte sculptate, mobilier şi icoane.

 

4. Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti”

Muzeul Satului se află pe malul lacului Herăstrău şi este unul dintre cele mai vizitate locuri din țară, iubit de români, admirat de străini. Deschiderea oficială a Muzeului a avut loc la 10 mai 1936, în prezenţa regelui Carol al II-lea, iar pentru public, cu o săptămâna mai târziu, 17 mai 1936.

 

5. Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”

Muzeul Antipa este cel mai mare muzeu de istorie naturală din România şi una dintre cele mai cunoscute şi apreciate „baze de date” prin colecţiile sale, unele dintre ele valori ale tezaurului mondial. Anul acesta s-au împlinit 184 ani de la fondarea Muzeul “Grigore Antipa” şi 110 ani de când funcţionează în actualul sediu de pe Şoseaua Kiseleff, din Piaţa Victoriei.

 

foto: Pixabay | Muzeul Satului

 

Specialiştii din turism susţin că în Bucureşti s-a dezvoltat o categorie a turistului de week end, care l-a rândul lui se împarte în trei categorii: turistul explorator, adică turistul care vine să descopere locuri şi experienţe; turistul cu discernământ, adică turistul care vine pentru experienţe culturale, mai precis concertele; turistul consumerist, adică turistul care vine pentru shopping sau pentru evenimentele sportive.

 

5 thoughts on “Nume mari ale muzicii internaţionale vin în 2019 la Bucureşti | Bon Jovi, Metallica, Ed Sheeran

  1. Pingback: sex games shows

Comments are closed.