O baie modernă amenajată cu accente fresh de verde

Verdele proaspăt este culoarea anului 2017, asta vă anunțam la finalul anului trecut. Așadar, anul acesta nu numai că ne îmbrăcăm în verde, ci chiar ne putem amenaja casa în aceste nuanțe de verde proaspăt. În materialul de mai jos vă prezint o baie modernă cu accente fresh de verde.

 

4

 

Baia, deși mică, apare acum mult mai generoasă grație inserțiilor de alb și crem și în special a luminilor ambientale și a spoturilor care asigură lumina în fiecare parte a încăperii. Accentele cu verde sunt echilibrate de alb și folosite în partea inferioara a băii, cu excepția peretelui din dreptul căzii.

Nevoia de depozitare a fost rezolvată într-un mod ingenios și foarte practic. Spațiile pentru dulapuri au fost reunite într-un mod unitar și compact astfel încât să ofere zone cât mai generoase în limita suprafețelor existente.

2

 

Dulapurile de sub lavoar și vasul de toaleta sunt suspendate, lăsând astfel pardoseala liberă și contribuind la senzația de spațiu mai larg. Efectul de spațialitate este dublat de oglinda mare așezată pe întreg peretele dintre dulapuri și ușă, precum și de panoul de sticlă.

 

1

 

3

Mai multe amănunte și fotografii pe Povestea Casei.

 

3 thoughts on “O baie modernă amenajată cu accente fresh de verde

Comments are closed.