O dependință veche din secolul 18 transformată într-o baie modernă

O dependință veche din secolul al 18-lea pe care proprietarii n-au dorit s-o demoleze, ci s-o modernizeze. Proprietarii nu au putut rezista posibilitatea de a transforma o mică bucată de istorie într-un spațiu funcțional pentru familia lor. În doar patru săptămâni, proprietarii au creat o baie uimitoare și cu totul unic familie.

1-

Au păstrat grinzile originale, drept pentru care au ales să izoleze acoperișul pe partea exterioară. Grinzile de pe podea au fost consolidate cu un PAL rezistent la apă. În scopul de a reflecta patrimoniul, ei au optat pentru culoarea albă care ajută să păstreze lumina și senzația de spațiu și … evident aerisit.

2

Dornici să-și păstreze cât mai multe elemente originale ale clădirii, masa pentru chiuvetă a fost construită folosind stejar salvat de renovare.
Când a venit vorba de alegerea obiectelor din baie, proprietarii au vrut să păstreze spiritul tradițional și au ales să reemaileze cada în albastru pentru a adăuga unele umbră la sistemul de lumină. Metoda a fost mult mai eficientă decât achiziționarea unei noi căzi, adăugând în același timp un sentiment autentic.

3

Transformarea completă a durat doar 4 săptămâni și zic eu rezultatele sunt pur și simplu uimitoare.

Comentarii

  1. Someone essentially lend a hand to make seriously articles I would state.
    This is the very first time I frequented your website page
    and thus far? I amazed with the analysis you made to make this particular post extraordinary.

    Wonderful process!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *