Menu

O donație de 10 lei, un spectacol ”Povești despre tine” și o viață de copil salvată

Lume, lume!

Luni, 6 Aprilie, de la ora 20.00, bd. Hristo Botev nr. 25 (Copper’s Pub), Teen Media Academy împreună cu Teatrul În Culise și Asociația Interact Goethe-Curtea Veche, te invită la spectacolul caritabil Povești despre tine pentru a-l ajuta pe Robert Draganovici. O oră și jumătate de entertainment pentru a-l salva pe Robert – donația recomandată este de 10 lei.

Este al doilea eveniment organizat în colaborare cu Asociația Interact Goethe – Curtea Veche și îi este dedicat lui Robert Draganovici care este în clasa a IV-a la Colegiul German Goethe. De curând lui Robert i-a fost descoperită o tumoare în zona craniană, care necesită tratament urgent în strainatate.

Povesti despre tine

Povești despre tine este un spectacol care dorește să-ți reamintească despre spirit, ideal și vis. Nu vrem să te pierzi în concret și material, amintește-ți că experiențele tale, aparent banale, sunt lecții de viață care-ți oferă constant și întrebări și răspunsuri. Cărțile și-au pierdut valoarea în ochii multor cititori, însă poveștile din interiorul lor nu vor muri niciodată. Spectacolul este bazat pe volumul ”92 de povești cu cărți” de Ștefan Caraman. Din distribuție fac parte: Grațiela Popa, Diana Dumbravă, Alina Pietrăreanu, Dana Roman, Ilie Nae, Bogdan Stroe, Iulian Babulea, Ionuț Gurgu, Mihai Bădoi, Cora Manole, Ioana Vișan, Tara Constantinescu și Andrei Cotocu. Regia este semnată Cristian Bajora.

14.Povesti despre tine_5360

13.Povesti despre tine_5359

Intrarea se face pe bază de rezervare – 0735 026 762 sau http://inculise.ro/rezervari-online/

No comments

Lasă un răspuns

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram