Flori la găleată
28 martie 2015
Tuberoza, floarea care te înnebuneşte cu mirosul ei
29 martie 2015

Iubesc lemnul. În special lemnul vechi. Îmi place toată mobila din lemn vechi. Azi, am ales să vă prezint o masă făcută dintr-un lemn foarte vechi, de peste 100 de ani. Casa este şi ea de peste 100 de ani şi plină de tot felul de poveşti. Este o istorie în spatele ei.

004a

Blatul a fost păstrat natur, în schimb picioarele au fost vopsite în alb. S-a folosit lemnul dintr-un hambar foarte vechi. A fost curățat și șlefuit.

009a

Ador toate fisurile, marginile uzate și găurile.

011a

Bufetul, unul rustic şi el a fost construit din același lemn hambar.

017a

 

018a

 

022a

 

024a

 

Țărăncuța Urbană I Roxana Toma
Țărăncuța Urbană I Roxana Toma
Țărăncuța Urbană sunt eu, Roxana Toma. Fata care iubește poveștile, tradițiile, amintirile din copilărie, momentele minunate petrecute alături de cei dragi, dulciurile, florile, grădina cu flori a mamei - lăsată moștenire, satul și viața la țară. Sunt jurnalist de peste 20 de ani. Am scris despre politică și politicieni în toți acești ani. Acum e vremea de alte subiecte. Am venit la București de la țară, chiar dacă țara mea se afla la vreo 60 de kilometri de Capitala țării. Acum ați înțeles și numele blogului meu. Am un copil, mai celebru decât mine, un mic actor, Tudor Roșu :). Născut la București îi place să bată mingea pe strada copilăriei mele, natura și tot ce este frumos. Deci iubește ce iubesc și eu! Sper să vă placă ce scriu, scriu pentru voi, pentru prietenii mei, pentru țărăncuțele mele! Cu drag, Țărancuța Urbană tarancutaurbana@gmail.com

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Va rugam asteptati...

Inscrie-te la newsletter!

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană!
%d blogeri au apreciat:
Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On Pinterest