Menu

O seară de neuitat organizată de Romanian Art&Craft la Locked In Bucureşti

„Transylvania’s Treasure Hunt” sună un pic a Halloween. Prietenii mei de la Romanian Art&Craft au organizat un eveniment senzaţional, „Transylvania’s Treasure Hunt”. Pe cât de frumos, pe atât de interesant.
.
.
 
.
.
 .
.
.

.
.
Totul s-a petrecut la Locked In, situat pe strada Radu Voda, nr. 16A. Aici există trei escape rooms tematice: Throne Room (Game of Thrones), Dracula’s Secret şi VIP Room.
 
 
Locked In – Room Escape Challenge, este un joc real de perspicacitate şi aventură în echipa din care faci parte. Eşti închis împreună cu prietenii tăi într-o cameră tematică şi ai la dispoziţie 60 de minute să rezolvi puzzle-uri, ghicitori şi să descoperi obiecte ascunse, în cazul nostru.

Un grup de bloggerii puşi pe distracţie au acceptat provocarea Alexandrei Ungureanu de la Romanian Art&Craft  de a căuta produsele din gamele Vladut’s Story, Transylvania şi Bloody Famous în camerele Throne Room (Game of Thrones) şi Dracula’s Secret  închise şi pline cu indicii. Evident, au parcurs aventura şi au reuşit să evadeze din camerele misterioase, nu înainte de a descoperi indiciile şi produse noi de la Art&Craft.
.
.
.
.
.

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram