Conacul Manasia din Ialomița, conac de prinț, ministru de externe, I.A.S. și multă istorie
22 aprilie 2015
Florile şi arta florală la loc de cinste
22 aprilie 2015

Aveam prin magazia cu surprize un cuier. La vremea lui era frumos, mama îl avea vopsit și pus pe perete în bucătărie. Timpul a trecut peste el și mi-a zis ca e vremea să devină ce-a fost el cândva. Așa că l-am vopsit. Cu o culoare frumoasă, așa de primăvară. Verde deschis. Tot prin magazie aveam o bucată tăiată, ca o felie, dintr-o buturugă. Evident și ea a fost recondiționată. Am ales pentru ea niște baitz.

IMG_0897

 

 

IMG_0896

După ce au fost vopsite și aranjate a trebuit să le găsesc și un loc. Un perete din dresing care aștepta oricum o oglinda pe el.

IMG_0909

 

IMG_0910

 

IMG_0914

 

IMG_0915

 

IMG_0916

Țărăncuța Urbană I Roxana Toma
Țărăncuța Urbană I Roxana Toma
Țărăncuța Urbană sunt eu, Roxana Toma. Fata care iubește poveștile, tradițiile, amintirile din copilărie, momentele minunate petrecute alături de cei dragi, dulciurile, florile, grădina cu flori a mamei - lăsată moștenire, satul și viața la țară. Sunt jurnalist de peste 20 de ani. Am scris despre politică și politicieni în toți acești ani. Acum e vremea de alte subiecte. Am venit la București de la țară, chiar dacă țara mea se afla la vreo 60 de kilometri de Capitala țării. Acum ați înțeles și numele blogului meu. Am un copil, mai celebru decât mine, un mic actor, Tudor Roșu :). Născut la București îi place să bată mingea pe strada copilăriei mele, natura și tot ce este frumos. Deci iubește ce iubesc și eu! Sper să vă placă ce scriu, scriu pentru voi, pentru prietenii mei, pentru țărăncuțele mele! Cu drag, Țărancuța Urbană tarancutaurbana@gmail.com

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Va rugam asteptati...

Inscrie-te la newsletter!

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană!
%d blogeri au apreciat:
Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On Pinterest