Menu

Perne decorative pictate manual

Arta din casa noastră. Arta decorativă şi pictura manuală pe cele mai fine ţesături aduce camerei tale un plus de intimitate. Echipa Fetes de Tissus realizează toate produsele la comanda, în funcţie de cerinţele clientului. Modelul poate fi transpus de către artiştii Fetes des Tissus prin pictură manuală pe diverse materiale (in, bumbac, mătase, organza, satin). Atelierul propune ca produse: perdele, cuverturi, tapiţerii pentru scaune, fotolii sau canapele.

I-am descoperit din întâmplare şi m-am îndrăgostit în prima secundă de produsele Fetes de Tissu.

Menite să însufleţească atmosfera căminului tău, pernuţele decorative, abajururi şi tapiţeriile pentru mobilier vor completa de minune veşnic elegantele decoruri de inspiraţie romantică. Secretul nostru? Talentul şi priceperea, materialele fine şi imaginaţia debordantă a echipei Fetes de Tissus. Rezultatul? Desăvârşit.

1

 

2

 

3

 

4

Fetes des Tissus sunt câţiva tineri artişti care au început în 2010 prin a picta perdele, draperii şi tapiserii. Ideea a pornit din nevoia şi necesitatea de a sparge barierele consumului de serie mai ales în cazul textilelor folosite pentru decoraţiuni interioare. Sursa principală de inspiraţie este natura şi elementele ei. Culorile folosite sunt în mare parte neutre. Modelele propuse de Ruxandra Timariu şi restul echipei de design creează un decor unic, iar vopseaua folosită este rezistentă la spălarea în maşina de spălat, deci produsele Fetes des Tissus sunt şi uşor de întreţinut.

4 comments

 1. It’s impressive that you are getting ideas from this
  article as well as from our dialogue made at this time.

 2. Lino spune:

  I like the helpful info you provide in your articles.

  I’ll bookmark your blog and check again
  here regularly. I’m quite sure I’ll learn lots of new
  stuff right here! Best of luck for the next!

 3. betflix slot spune:

  Thanks a lot for sharing this with all of us you actually know what you are talking about betflix slot .
  Kindly also visit my web site betflix slot online .

1 Pings/Trackbacks for "Perne decorative pictate manual"

Lasă un răspuns

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram