Pregătiri școlărești | Rechizite cu povești de la Art&Craft

Da, da, da. Este clar, calendarul nu minte: este fix perioada în care căutați cele mai bune rechizite pentru copilașii voștri. Dacă vă aflați pentru prima dată într-o astfel de situație vă înțeleg starea, iar de sunteți veterani, înseamnă că sunteți relaxați.

Pentru că știu cât de important este pentru voi să vă știți copilul gata echipat pentru un nou an școlar, mai ales în cazul celor mici vă las aici câteva idei de rechizite școlare de la prietenii mei de la Art&Craft.

Dacă cel mic începe grădinița sau se pregătește să pășească în primele clase primare, cu siguranță emoția  începutului poate fi copleșitoare. Așa că e bine să aibă câteva obiecte atrăgătoare, astfel încât ruperea de vacanță să fie mai blândă. Tocmai de aceea, cred că o mică incursiune în lumea minunată creioanelor, pixurilor și stilourilor cu eroi din povești îi va face pe cei mici să fie întotdeauna extrem de entuziasmați, să fie implicați în acțiuni, să aleagă modelele preferate și să participe efectiv la echiparea ghiozdanului.

 

Tracul primelor zile de școală ale micului școlar poate fi îndulcit cu cumpărarea unui ghiozdan cu adevarat spectaculos.

 

 

Pentru un ghiozdan mai mic, situația ideală este aceea în care școala asigură spații de depozitare corespunzătoare, astfel încât copilul să transporte o greutate mai mare doar la începutul și sfârșitul săptămânii.

 

Art&Craft are pregătit chiar şi un pachet pentru şcoală: Vladut’s Story Back to school

 

Pachetul Vladut’s Story – Back to School este ideal pentru a fi oferit cadou micilor şcolari. În pachet găsiţi un ghiozdan din material textil colorat în roşu şi negru, o agenda, un pix şi un penar. Toate produsele apartin colectiei Vladut’s story.

Pachetele sunt 100% configurabile, produsele se pot schimba cu oricare alt produs de pe site sau cu alte produse comercializate de Art&Craft.

Pachetele vin la alegere cu 3 metode de ambalare disponibile, implicit toate pachetele vin într-o punga de cadou cu motive tradiţionale, asta în cazul în care doriţi ca Pachetul Vladut’s Story – Back to School să fie făcut cadou.

.

 

Rechizite cu povești de la Art&Craft

 

 

 

Și gama agendelor este una destul de atractivă. Agenda Vladut’s Story, cu un design haios și în același timp original, perfect pentru cei mici dar și pentru adulți.

 

Cel mai îndrăgit personaj din brandul Art & Craft, Vladuts și-a întregit colecția de produse cu un nou pix cu gel. Pentru a fi mai atractiv s-au folosit detalii aurii metalice, iar pe baza pixului este imprimat pe fond negru „Vladut’s Story” și chipul acestuia.

 

Printre pixurile care au prins foarte bine în rândul celor mici este pixul Albă ca Zăpada face parte din colecția Once Upon a Time. Acesta este ilustrat cu imaginea Albei ca Zăpada împreună cu textul „Once Upon a Time”, iar părțile metalice sunt aurii. Pixul vine într-o cutie de cadou cu un design original, cutie decorată de asemenea cu imaginea Albei ca Zăpada pe partea din față, iar pe partea din spate se regăsește un mic citat din celebra operă a fraților Grimm.

 

De asemenea, penarele sunt și ele destul de variate. De exemplu, un nou produs a fost adăugat colecţiei Vladut’s Story şi anume penarul Vladut’s Story. Penarul este alcătuit din două părti, părţi care se prind una de cealaltă prin capse, iar fiecare parte se închide prin propriul fermoar. Acesta este colorat în roşu şi negru, iar fiecare parte este decorată cu o ilustraţie. Partea roşie este decorată cu castelul lui Vlădut pe când partea neagra cu chipul acestuia, alături de mesajul „Vladut’s Story”.

 

Toate aceste rechizite, dar și multe alte suveniruri le puteţi cumpăra de la magazinul Art&Craft din Băneasa Shopping City, dar şi în magazinele şi brand corner-urile Art&Craft din aeroporturi sau le puteţi comanda on line la www.artandcraft.ro.

7 thoughts on “Pregătiri școlărești | Rechizite cu povești de la Art&Craft

  1. Hello great blog! Does running a blog like this take a great deal
    of work? I’ve absolutely no knowledge of coding however I was hoping to start my own blog
    in the near future. Anyways, should you have any suggestions or tips for new blog owners please share.
    I understand this is off subject nevertheless
    I simply wanted to ask. Appreciate it!

Comments are closed.