Menu

Pregătiri vestimentare de toamnă

Vara este la final, iar noi începem să ne întrebăm cu ce ne îmbrăcăm în toamna aceasta. Căutam prin dulapuri sau cercetăm magazinele pentru noi achiziţii.

Aşa cum ştim cu toţii, în acest an 2020 a revenit moda anilor 80. Foarte mulţi designeri s-au inspirat din colecţiile de acum aproape 40 de ani. Este vorba despre haine voluminoase în umeri şi fustele mini.

Moda va fi în nuanțe plăcute de bej, crem, cafea și maro. De asemenea, se acordă o atenţie sporită şi nuanţelor de vişiniu, vin, prune, albastru, portocaliu, galben, albastru, violet. De asemenea, în toamna-iarna lui 2020 se poartă şi imprimeurile. Nu vei fi arătat cu degetul dacă porţi carouri, dungi sau imprimeuri florale, fie pantaloni sau rochii. 

În cazul în care doreşti să te abaţi de la culoarea anului, nu uita că mereu sunt de actualitate și culorile clasice. Poartă cu cea mai mare încredere negrul, albul și nuanțele nude. În cea ce priveşte materialul hainelor putem nota aici cașmirul, lână, catifea, piele, piele de căprioară și, desigur, blana de preferință, artificială.


Se poartă pantofii sport în această toamnă

Cel mai important accesoriu pentru o femeie rămân pantofii.  Eleganţi, chic și la modă. Încălțămintea la modă joacă un rol important nu numai și accesoriu izbitoare în toamna, dar este şi un element funcțional al garderoba feminine. La fel de eleganţi pot fi încălţările tip sport.

Multe dintre femei s-au bucurat enorm când stilul sport şi-a făcut un loc însemnat în topul preferinţelor pentru încălţăminte. Sunt chic şi se adaptează ţinutelor de zi cu zi. Aşadar, această fuziune între sport şi elegant, între sport şi casual continuă să fie în topuri. Pentru toamna aceasta pot fi purtaţi pantofii sport – combinaţii de piele naturală cu cea lucioasă, cromatic vorbind negru şi auriu sau cu inserţii.

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram