Povestea lalelelor plină de intrigi şi inimi frânte
11 martie 2015
Unicul magazin cu fapte bune: Merci Charity Boutique
11 martie 2015
Foarte mulţi dintre voi aţi avut în casa părinţilor sau a bunicilor un ceas cu cuc. Sau cu siguranţă aţi văzut unul în anii copilăriei.
Ceasurile cu cuc revin încet, încet la modă. Nu pentru ca a apărut ceva nou pe piaţă. Ceasurile cu cuc vechi se restaurează. Ceasul cu cuc este o piesă decorativă şi funcţională în acelaşi timp şi care dă un aer rustic locuinţei. Fabricate din lemn şi cu sculpturi realizate manual, ceasurile cu cuc funcţionează perfect dacă sunt îngrijite corespunzător, în cazul în care ele sunt primite drept moştenire.
ceas
Dacă ai o casă modernă, ceasul cu cuc se aşează în holul de la intrare. Se va potrivi şi mai bine dacă ai şi un mobilier de lemn, evident în nuanţe cât mai apropiate, cum ar fi cuierul sau dulapul pentru încălţăminte.
 Biroul este o altă cameră unde poate fi aşezat ceasul cu cuc. Aduce o notă de originalitate.
Țărăncuța Urbană I Roxana Toma
Țărăncuța Urbană I Roxana Toma
Țărăncuța Urbană sunt eu, Roxana Toma. Fata care iubește poveștile, tradițiile, amintirile din copilărie, momentele minunate petrecute alături de cei dragi, dulciurile, florile, grădina cu flori a mamei - lăsată moștenire, satul și viața la țară. Sunt jurnalist de peste 20 de ani. Am scris despre politică și politicieni în toți acești ani. Acum e vremea de alte subiecte. Am venit la București de la țară, chiar dacă țara mea se afla la vreo 60 de kilometri de Capitala țării. Acum ați înțeles și numele blogului meu. Am un copil, mai celebru decât mine, un mic actor, Tudor Roșu :). Născut la București îi place să bată mingea pe strada copilăriei mele, natura și tot ce este frumos. Deci iubește ce iubesc și eu! Sper să vă placă ce scriu, scriu pentru voi, pentru prietenii mei, pentru țărăncuțele mele! Cu drag, Țărancuța Urbană tarancutaurbana@gmail.com

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Va rugam asteptati...

Inscrie-te la newsletter!

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană!
%d blogeri au apreciat:
Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On Pinterest