Menu

Revine moda ceasului cu cuc

Foarte mulţi dintre voi aţi avut în casa părinţilor sau a bunicilor un ceas cu cuc. Sau cu siguranţă aţi văzut unul în anii copilăriei.
Ceasurile cu cuc revin încet, încet la modă. Nu pentru ca a apărut ceva nou pe piaţă. Ceasurile cu cuc vechi se restaurează. Ceasul cu cuc este o piesă decorativă şi funcţională în acelaşi timp şi care dă un aer rustic locuinţei. Fabricate din lemn şi cu sculpturi realizate manual, ceasurile cu cuc funcţionează perfect dacă sunt îngrijite corespunzător, în cazul în care ele sunt primite drept moştenire.
ceas
Dacă ai o casă modernă, ceasul cu cuc se aşează în holul de la intrare. Se va potrivi şi mai bine dacă ai şi un mobilier de lemn, evident în nuanţe cât mai apropiate, cum ar fi cuierul sau dulapul pentru încălţăminte.
 Biroul este o altă cameră unde poate fi aşezat ceasul cu cuc. Aduce o notă de originalitate.

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram