Menu

Să nu uităm decorațiunile de Paște

De Nobila Casa mă leagă o față de masă pentru sărbătorile de Crăciun. Da, o față de masă. Am comandat-o pe internet. Azi, am zis hai să văd ce găsesc aici pentru Paște.

Pentru că evident în ajunul sărbătorilor, toți suntem preocupați de înfrumusețarea casei: procurăm decorațiuni de sezon, asortăm o față de masă nouă cu perdelele și pernele decor, căutăm seturi de farfurii, tacâmuri, pahare noi pentru masa festivă, șervețele, alegem cadouri pe gustul fiecăruia.

2

 

1

 

3

 

4

Mai citesc eu ce mai citesc și aflu că Nobila Casa și-a deschis primul magazin acum 15 ani.

”Gündisch Ágnes: Nobila Casa face parte dintr-o afacere de familie. Am înființat-o împreună cu mama, Székely Zsuzsanna. De la ea am moștenit pasiunea pentru frumos. Aveam o mică croitorie la Vlaha, lângă Cluj, care funcționează până azi: acolo am început să confecționăm șorțuri și șervete de bucătărie, perne, mai târziu lenjerii de pat pentru un mic magazin din centrul orașului. Asta a fost acum 16-17 ani. În scurt timp ne-am dat seama că sunt foarte căutate obiectele decorative. Pe vremea aceea erau greu de procurat. Am îmbogățit deci sortimentația, ne-am mutat într-o locație mai mare în centrul Clujului – aici funcționează de 15 ani primul magazin Nobila Casa. Cu multă muncă și devotament am extins sortimentația și am devenit un lanț de 10 magaizne deschise în orașe din Ardeal, iar anul acesta am deschis un magazin și în București.”

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram