Sărbători de iarna în Țara lui Moș Crăciun cu Paralela 45

Să facem un exercițiu de imaginație: suntem în luna august, deci suntem în plină vară. Temperaturi chiar și de 40 de grade. Te-ai gândi vreo secundă că pe 1 august ai putea să-ți faci un plan legat de Revelionul? Nu prea. Dar să-ți cumperi un bilet pentru țara lui Moș Crăciun? Da, știu! Este visul tău din copilărie! Așa, dar te-ai gândit că în luna august ai putea să te întâlnești cu Moș Crăciun? Și să-ți mai aducă și un cadou? Și să mai faci și o fotografie cu el?

Bine, hai că n-o mai lungesc și încep să-ți povestesc despre ce este vorba.

Paralela 45 a introdus în acest an două chartere disponibile în Laponia, în perioada Crăciunului, mai precis pe 19 și 23 decembrie.

În cadrul conferinței de presă a participat și Moș Crăciun. Da, da…mă simt bine :). O conferință de presă plină de amănunte legată de cele două plecări către Laponia. Paralela 45 a trimis soli în Țara lui Moș Crăciun tocmai pentru a afla la fața locului cum stau treburile, iar turiștii să nu întâmpine neplăceri.

Anul acesta vor fi două chartere, unul pe 19 și altul pe 23 decembrie. Plecarea de dinaintea Crăciunului permite turiștilor să ajungă înapoi în țară la timp pentru a petrece Crăciunul alături de familie.

 

”Având în vedere că anul trecut a fost cerere foarte mare – am avut un avion care s-a umplut până în data de 15 octombrie – ne-am hotărât să introducem o cursă și pe data de 19 decembrie și am intuit bine pentru că, până în acest moment, avem înscrieri și discuții în principal pentru data de 19 decembrie. E și normal, pentru că, în tradiția românească, lumea stă acasă de Crăciun”, a declarat Alin Burcea, CEO-ul Paralela 45.

 

 

Cele două curse –  19 si 23 decembrie 2017, includ  4 nopți cazare la hoteluri de 4* – Hotel Levi Panorama și Hotel Sokos –  cu zbor direct București – Levi. Acesta durează 4 ore și este operat de compania  BlueAir. Pe lângă zbor și cazare oferta include și transferuri, demipensiune, 3 excursii, asistență turistică în limba româna, îmbrăcăminte termoizolantă pe toată durata vacanței, diplomă de traversare a Cercului Polar și pașaport special și un cadou surpriză pentru copii.

Prețurile nu includ taxele de aeroport și catering de 130 de euro de persoană sau suplimentul business class în avion, care costă 150 de euro de persoană.

Plecare 19.12.2017:

  • De la 1523 € / adult si 1181 € / copil pentru cazare la hotel Levi Panorama 4*
  • De la 1542 € / adult si 1139 € / copil pentru cazare la hotel Sokos Levi 4*

EARLY BOOKING!  – 100 euro/adult  – 50 euro/copil / *reducere valabila pana la 31.08.2017

Plecare 23.12.2017:

  • De la 1726 € / adult si 1314 € / copil pentru cazare la hotel Levi Panorama 4*
  • De la 1749 € / adult si 1292 € / copil pentru cazare la hotel Sokos Levi 4*

EARLY BOOKING!  – 100 euro/adult  – 50 euro/copil / *reducere valabila pana la 31.08.2017

 

 

EXCURSII OPȚIONALE 

  • SAFARI LA FERMA DE RENI

La fermă, proprietarul acestora are un grup atent selecționat de reni pe care i-a instruit pentru tragerea saniei, precum și pentru curse de reni. Veți face o plimbare de aproximativ 3 km. La fermă vor fi servite cafea sau ceai.

  • SNOWMOBILE SAFARI  PENTRU FAMILII CU COPII

Safari cu snowmobilul creat pentru familiile cu copii. Adulții vor conduce snowmobilul, iar copiii îi vor însoți în sănii trase de snowmobile conduse de instructori specializați. La sfârșitul excursiei, înainte să vă îndreptati către Safari Club House, veți servi o băutură caldă și o gustare în fața unui foc de tabără.

  • SNOWMOBILE SAFARI ȘI PESCUIT LA COPCĂ

Această excursie vă va arăta cu adevarat natura Laponiei. Ruta acestui safari va va purta de-a lungul lacurilor înghețate și a pădurilor înzăpezite, așa încât vă veți bucura de cele mai frumoase priveliști din jurul stațiunii Levi. Amatorilor de pescuit li se va oferi posibilitatea de a sparge gheața unui lac pentru a încerca să prindă pește la copcă.

  • LAINIO SNOW VILLAGE

Alegând această excursie veți avea parte de o aventură arctică memorabilă. Hotelul de gheață vă va impresiona printr-un design unic, fiind sculptat an de an pe o tema diferită, prima construcție începând în anul 2000. Se utilizează peste 1,5 milioane kg de zăpadă și 300.000 kg de gheață naturală pentru realizarea acestui Snow Village. Acesta dispune de aproximativ 30 camere stil igloo, fiecare având un design unic fiind construite doar din gheață și zăpadă.

Programul complet al excursiei îl găsiți aici: Paralela 45 

 

… și dovada că l-am întâlnit pe Moș Crăciun 🙂

3 thoughts on “Sărbători de iarna în Țara lui Moș Crăciun cu Paralela 45

Comments are closed.