Menu

Scaunele colorate din bucătăria ta

V-ați bătut vreodată în copilărie pe scaune cu frații sau verișorii? Âsta-i al meu, ba ăsta-i al meu … Sigur că da!

Pentru ca amintirile voastre să rămâne mereu proaspete vă dau o idee.  Pe lângă faptul că pot fi colorate în așa fel ca fiecare să aibă scaunul și evident culoarea lui… vopsirea scaunelor este și un motiv pentru a da viață bucătăriei.

scaune colorate 4

 

Cu siguranță nu te-ai gândit să apelezi la trucul scaunelor colorate, altfel nu te-ai mai fi frământat atât. Prin simpla schimbare a scaunelor vechi cu unele noi, colorate, bucătăria ta va căpăta o înfățișare complet diferită. Dacă nu vrei să investești în scaune noi, vopsește-le pe cele vechi.

scaune colorate 5

Prima variantă ar fi asortarea scaunelor cu garnitura de bucătărie. Dacă mobila de bucătărie este vernil, poti alege scaune galbene, portocalii și chiar roșii. Contrastul va fi unul minunat – vesel și plăcut ochilor musafirilor.
O a doua variantă ar fi asortarea scaunelor cu sursele de iluminat din bucătărie.
Nici tablourile nu pot fi date uitării. Astfel poți asorta scaunele cu un tablou foarte important pentru tine și care se află n bucătărie.  Evident, nici textilele din bucătărie – perdele, draperiile, jaluzelele, storurile, fețele de masă, pernuțee decorative nu pot fi uitate. Toate acestea pot servi drept bază cromatică pentru aducerea scaunelor colorate în decorul bucătăriei.

scaune colorate 6

 

scaune colorate
FOTO: Pinteres

One comment

1 Pings/Trackbacks for "Scaunele colorate din bucătăria ta"
  1. […] cel puțin o dată sau de două ori pe zi, sala de mese! De la culoarea pereților, la culoarea diferită a scaunelor … până la culoarea […]

Lasă un răspuns

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram