Menu

Sfaturi despre cum îngrijim genele false pentru a le prelungi durata de viaţă

Genele false sunt la mare modă. Asta deja cred că aţi observant cu toţii. Deja, genele false reprezintă accesoriul de nelipsit care întregeşte machiajul şi dă privirii profunzime. Alături de ruj, genele false au reprezentat în acest an cele mai utilizate produse în materie de make-up.

Pentru a obţine o înfăţişare cât mai plăcută, important este să ştii să alegi gene false de calitate.

 

 • Una dintre condiţiile de bază ce stau la alegerea genelor false este ca acestea să aibă bandă super flexibilă.

Genele sunt extrem de confortabile atunci când le purtăm, se aşează perfect inclusiv la colţul ochilor, iar dacă sunt aplicate cu adezivul potrivit, vei rămâne încântată de perioada lungă de folosire. Sunt atât de uşoare încât aproape că nu le simţi.

 

 • Un alt element important îl reprezintă calitatea materialelor din care sunt lucrate aceste gene false. Indiferent de firele de păr din care sunt împletite, calitatea materialelor  din care sunt realizate genele false este cea care face diferenţa.

Multe brand-uri au modele de gene false asemănătoare, însă, până nu le aplici la ochi nu vei înţelege cât de mult contează calitatea materialelor.

 

Câteva sfaturi utile pentru îngrijirea genelor false

 

 • Atât genele false individuale, cât şi genele false tip bandă, nu sunt făcute pentru a fi purtate non-stop. Acestea se îndepărtează în cel mult 24 de ore de la aplicare.

 

 • După utilizare, curăţă adezivul de gene de pe banda acestora, având grijă să nu deteriorezi firul de păr.

 

 

 • Genele false pot fi încărcate cu mascara, este şi normal, însă acest lucru nu reprezintă o problem. Cu o dischetă demachiantă îmbibată cu apă micelară bifazică şterge uşor genele cu mişcări într-un singur sens.

 

 • Nu te freca la ochi,  deoarece rişti să deteriorezi genele false. Durata lor de viaţă depinde extrem de mult de modul în care acestea sunt îngrijite şi păstrate.

 

ATENŢIE! Genele false nu se aplică greu.

Există, totuşi, un aspect pe care ar trebui să îl iei în calcul: modul de aplicare. Scoate cu atenţie perechea de gene false din ambalaj; măsoară genele în funcţie de forma ochilor; aplică lipiciul/adezivul pe banda genelor false şi aşteaptă câteva secunde, apoi aplică la baza genelor naturale.

 

2 comments

 1. conde spune:

  Un ghid foarte util si foarte bine realizat!

 2. Silvia spune:

  Mi-a placut articolul, multumesc mult pentru sfaturi.

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram