Menu

SUA, locul 3 în topul destinaţiilor extraeuropene vizitate de către turiştii români în 2017

Anul 2017 a venit cu modificări interesante în ceea ce priveşte dinamica pachetelor turistice vândute de către agenţia de turism Eturia. Comparativ cu anul 2016, există o tendinţă de creştere pe toate destinaţiile extra europene. Dintre acestea SUA, Japonia, Peru, Tanzania şi India au ieşit cel mai mult în evidenţă din punct de vedere a vânzărilor. Se observă clar cum interesul turiştilor pentru cultură, civilizaţie şi wildlife contribuie la decizia de selecţie a unei destinaţii pentru vacanţă.

 

“Avem o dublare a vânzărilor pe vacantele de grup cu însoţitor şi a pachetelor de honeymoon, în special în Maldive. Croazierele au fost la mare căutare anul acesta, numărul vânzărilor crescând de trei ori. Totodată sesizăm interesul crescut şi pentru vacanţe bazate pe experienţe aparte la fata locului precum: circuite gastronomice, călătorii cu trenul, cu rulota, circuite fotografice, circuite adventure sau wellness & SPA. Pentru anul viitor avem deja pregătite produse inedite cum ar fi: circuite cu motocicleta, croaziere pe Mississippi, experienţe adventure în Alaska, circuite culturale şi wildlife în Papua Noua Guinee sau Uganda,”

Sorin Stoica, Co-proprietar Eturia

 

 

 

 

Topul destinaţiilor preferate de turiştii români în 2017

 

1. Maldive 2. Thailanda 3. SUA  4. Japonia 5. Cuba 6. Republica Dominicană

7. Indonezia 8. Tanzania 9. Singapore 10. Peru

 

 


 

“Dacă în 2017 au crescut solicitările pentru circuite, ne aşteptăm să consolidăm această direcţie astfel încât să depăşească în vânzări vacanţele la plajă. S-a observat această tendinţă de creştere de la un an la altul deoarece cei care au călătorit deja în destinaţii de plajă, caută acum să experimenteze alte pachete turistice. Ne aşteptăm la o creştere în continuare a numărului de turişti în destinaţii precum: Japonia, SUA, Peru, dar nu excludem ca un număr considerabil dintre acesştia să încerce, în 2018, destinaţii mai puţin frecventate de români: Guatemala, Columbia, Papua Noua Guinee, Reunion, Uganda,”

Sorin Stoica, Co-proprietar Eturia

 

“În 2018, Canada, devine o ţară foarte interesanta pentru agenţia noastră, acesta este şi motivul pentru care Eturia a pregătit deja o serie de circuite în marile oraţe, în parcurile naţionale, croaziere şi combinaţii inedite de vacanţe în Alaska şi Canada. Ridicarea vizelor pentru cetăţenii români şi lansarea de către Air Canada a 2 zboruri directe România-Canada reprezintă un indiciu clar că putem să previzionăm că această destinaţie are şanse foarte mari ca, în câţiva ani, să intre în topul destinaţiilor preferate de români”

Sorin Stoica, Co-proprietar Eturia

 

 

Agenţia de turism Eturia pune la dispoziţia turiştilor români vacanţe exotice personalizate în peste 120 de destinaţii din întreaga lume, dar şi vacanţe cu plecări predefinite create pe principiul celui mai bun tarif. În acest an, pentru cele 10 destinaţii de top, Eturia a înregistrat o creştere de 37% a numărului de pasageri, comparativ cu anul trecut. În anul 2016, compania a înregistrat o cifră de afaceri de 8 milioane de euro, iar în 2017 se estimează o creştere de 40%.

 

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram