În satul lui Brâncuşi, mii de români au purtat cu mândrie IA tradiţională
27 iunie 2016
Avem un câștigător!
30 iunie 2016

De câte ori ați plecat în vacanță și nu v-ați întors fără suveniruri? Niciodată! Garantez. Vă spun eu: câte călătorii ați făcut, atâtea suveniruri ați adus acasă.

Suvenirurile sunt dovada cea mai clară a vacanţelor noastre, iar când vorbim de călătorii cu avionul este clar că vorbim de ore, minute de petrecut în aeroport, iar evident drumul înapoi trece printr-un souvenir-shop, cum este cel de la Aeroportul Otopeni. De aici, turiştii pot cumpăra produse tradiţionale cu specific românesc.

Art&Craft Design este cea mai mare firmă de producție de cadouri de destinație din România, cu o selecție complexă de produse ce se regăsesc în toate magazinele galeriilor comerciale ale aeroporturilor din țară, dar și cu un magazin online.

DSC_0085

 

DSC_0096

De la vasele din ceramică de Horezu, Baia Mare sau Corund, iile, țesăturile tradiționale, ouăle încondeiate, până la delicatesele culinare, majoritatea produselor sunt adevărate opere de artă. Art&Craft Design a demarat anul acesta și o campanie de susținere a meșterilor populari, tocmai pentru a le da o mână de ajutor în privința vânzărilor de produse.

DSC_0073

 

DSC_0063

 

DSC_0079

 

DSC_0078

 

DSC_0074

 

Produsele de la Romanian Art & Craft sunt ambalate frumos, branduite, adică este locul exact de unde poți cumpăra și un cadou, iar beneficiarul își va da seama de la prima vedere că este vorba de ceva valoros, chiar exclusivist. Dacă plecăm  la rude, români stabiliți în străinătate magazinul Art&Craft este extrem de comod și la îndemână. Este locul ideal de oprit în aeroport și a face cumpărături.

 

DSC_0093

Dacă sunteți în căutare de brelocuri cu România sau București, de căni cu Peleș sau Castelul Bran, tricouri cu vampiri, globuri cu zăpadă și multe alte produse, aici le găsiți, la Art&Craft.

 

DSC_0064

 

DSC_0080

 

DSC_0087

 

DSC_0088

 

DSC_0089

 

DSC_0090

La Art&Craft găsești și dulciuri.

Acestea sunt dezvoltate pentru companie și evident nu le puteți achiziționa decât de la Art&Craft sau din magazinul online.
Vlăduţ Story este inspirat din povestea lui Dracula dar adusă foarte mult în zilele noastre. Vlăduţ este un personaj simpatic, deloc înfricoşător. În magazin mai găsiți turtă dulce, prune în ciocolată, biscuiţi, caramele.

 

DSC_0076

 

DSC_0097

 

Până ajungeți în magazinul Art&Craft din Aeroportul Internațional Henri Coandă din Otopeni, aveți șansa acum să îl vizitați online 🙂 în filmul de prezentare de pe canalul Yotoube Art&Craft Design.

 

Vă anunț încă de pe acum că în iulie vă prezint orașele Sibiu și Tg Mureș, după ce la începutul lunii v-am prezentat Capitala țării, București. Revin luna viitoare cu două orașe minunate unde sunt prezentate atracțiile turistice, dar și de unde anume putem alege suvenirurile care vor fi dovada vie a unor vacanțe speciale ori vor reprezenta cadouri inedite pentru cei dragi.

foto: http://www.artandcraft.ro/

Țărăncuța Urbană I Roxana Toma
Țărăncuța Urbană I Roxana Toma
Țărăncuța Urbană sunt eu, Roxana Toma. Fata care iubește poveștile, tradițiile, amintirile din copilărie, momentele minunate petrecute alături de cei dragi, dulciurile, florile, grădina cu flori a mamei - lăsată moștenire, satul și viața la țară. Sunt jurnalist de peste 20 de ani. Am scris despre politică și politicieni în toți acești ani. Acum e vremea de alte subiecte. Am venit la București de la țară, chiar dacă țara mea se afla la vreo 60 de kilometri de Capitala țării. Acum ați înțeles și numele blogului meu. Am un copil, mai celebru decât mine, un mic actor, Tudor Roșu :). Născut la București îi place să bată mingea pe strada copilăriei mele, natura și tot ce este frumos. Deci iubește ce iubesc și eu! Sper să vă placă ce scriu, scriu pentru voi, pentru prietenii mei, pentru țărăncuțele mele! Cu drag, Țărancuța Urbană tarancutaurbana@gmail.com

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Va rugam asteptati...

Inscrie-te la newsletter!

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană!
%d blogeri au apreciat:
Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On Pinterest