Menu

despre mine, despre ţărăncuţa urbană

11150935_1063715690324048_1960603678560269899_n

Adun, promovez și aduc în atenţia voastră în primul rând lucrurile frumoase, pentru că multe idei frumoase vin din România, însă prea puțină lume le cunoaște. Materialele musai sunt însoţite de fotografii, pentru că o fotografie face cât o mie de cuvinte.Vă vorbesc despre oameni puternici ce luptă să-și transforme visul în realiate, despre oameni care vor să trăiască frumos, oameni care s-au întiors la ţară după ani buni petrecuţi la oraş, oameni care nu doresc să uite tradiţiile româneşti, oameni cu suflet mare!
Aici, vorbim despre multă pasiune, curaj, iubire și un strop de nebunie!

Acum să vă spun despre mine:

Ţărăncuţa Urbană sunt eu, adicaĂ Roxana Toma. Sunt jurnalist de peste 20 de ani. Am scris despre politică şi politicieni în toţi aceşti ani. Acum e vremea de alte subiecte. Am venit la Bucureşti de la ţară, chiar dacă ţara mea se află la vreo 60 de kilometri de Bucureşti. De aici şi numele site-ului meu.
Iubesc frumosul, iubesc traditia, iubesc satul românesc, iubesc florile şi grădina cu flori a mamei. Am un copil, mai celebru decât mine :). Născut la Bucureşti îi place să bată mingea pe strada copilăriei mele. Deci iubeşte ce iubesc şi eu!
Sper să mă citiţi, scriu pentru voi, pentru prietenii mei!
Cu drag,
Tarancuța Urbană

Tarancuta urbana publică numai reclame în conformitate cu normele estetice și strâns legate de temele abortate de site. Furnizorii care sunt interesați de servicii de publicitate în cadrul site-ului Tarancuta urbana  sunt invitați să ne contacteze la adresa de email tarancutaurbana@gmail.com.

Aceeaşi adresă de email este valabilă şi pentru invitaţii la conferinţe presă, comunicate de presă şi propuneri pentru parteneriate.

 

 

http://www.euforia.tv/euforisme/interviu-cu-roxana-toma-arancua-urbana-o-femeie-indragostita-de-tradiii-i-viaa-la-ara-id35762.html

tarancuta euforia

 

 

 

 

http://fifistie.ro/2015/03/04/interviu-cu-roxana-toma-povestea-blogului-ei-tarancuta-urbana/

tarancuta fifi

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram