Menu

Tips&Tricks: cum deosebeşti un ceas fake de unul original

Într-o lume în care se contraface orice, nici ceasurile nu au scăpat. Statisticile arată că parfumurile şi ceasurile sunt produsele cele mai des contrafăcute.

Internetul este plin de anunţuri care mai de care atractive unde ni se oferă ceasuri originale la preţuri mici. Sunt sigură că nu vreţi să fiţi una dintre persoanele care îşi i-au ţeapă. Aşadar, pentru asta trebuie să  cunoaşteţi câteva diferenţe între un ceas original şi un ceas fake.

 

  1. Cureaua sau brăţara. Un ceas original va avea o curea de piese sau metalică de o calitate ireproşabilă. Un ceas fake va avea mici defecte de fabricaţie, iar cu un pic de atenţie poate fi uşor de depistat.

 

  1. Argint sau tinichea. Materialele preţioase sau semipreţioase cu care este dotat un ceas dama poate fi şi ele uşor de reperat. Diferenţa poate fi observată destul de uşor. Aşadar, mare atenţie.

 

  1. Gravura de calitate. Geamul trebuie să fie de cristal şi nu din sticlă. Informaţiile de pe spatele ceasului trebuie să aibă o gravură de calitate.

 

  1. Butoanele. Dincolo de ora care o indică ceasul, ceasurile false nu pot reproduce şi celelalte funcţii ale modelelor originale.

 

  1. Originalul nu rămâne în urmă. Macanismele false folosite pentru indicarea orei nu sunt tocmai precise. Un original nu rămâne în urmă.

 

  1. Şi ceasurile fake au certificate de garanţie. Faptul că un ceas fals are documente de la producător care pot imita un ceas original nu este o garanţie că ai luat un ceas de marcă.

 

  1. Preţul originalului. Un ceas original nu poate avea niciodată o reducere de 90%.

 

 

Ceasurile de firmă, o investiţie bună şi pe termen lung

 

Indiferent ce firmă îţi place, un lucru este cert: este important şi la fel de indicat să cumperi ceasuri şi alte accesorii scumpe doar de la magazinele care au autorizaţie şi de la cele care sunt afiliate cu brand-urile respective. Faptul că un ceas este plasat într-o vitrină nu înseamnă că este şi original.

 

 

Ceasurile, fie ele ceasuri de damă sau ceasuri pentru barbati sunt o investiţie bună şi pe termen lung.  Deci, dacă doreşti un ceas de firmă, atunci trebuie să fi dispus să investeşti bani şi timp. În primul rând, ceasurile de lux nu au reduceri sau oferte şi evident nu se cumpără online. Aşadar, dacă vrei să deosebeşti un ceas fake de un ceas original, este bine să îl poţi analiza înainte să îl cumperi, mai ales online.

 

 

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram