Menu

TOP 3 afaceri de SUCCES din anul 2017

În România, mediul afacerilor de orice tip a devenit extrem de prosper, în ultima vreme. Acest lucru a fost influenţat de mai multi factori, printre care se numără şi prezenţa multor antreprenori, doritori să se afirme şi să îşi facă ideile cunoscute.

Citeşte, în cele ce urmează, ce industrii s-au dezvoltat foarte bine în 2017 şi au ajuns să aibă succes. Iată câteva afaceri şi industrii prospere din acest an:

 

1. Ansamblurile rezidenţiale

 

 

În ultimii ani, cererea în ceea ce priveşte locuinţele noi a crescut considerabil, mai ales în Bucureşti şi în zonele din apropierea acestuia. Acest lucru se datorează dorinţei de a investi pe termen lung, pe care o au din ce în ce mai mulţi tineri, dar nu numai. Foarte mulţi consideră că este mai avantajos să plătească o rată lunară pentru propria casă, decât să fie nevoiţi să îşi aloce resursele financiare unei chirii. Astfel, s-au dezvoltat şi ansamblurile rezidenţiale, care le oferă acestora posibilitatea achiziţionării unui cămin personal.

 

Unul dintre acestea este Novuminvest, pe care îl găseşti aici https://www.novuminvest.ro/ansamblu-rezidential- barbu-vacarescu, dacă te gândeşti şi tu să faci o astfel de investiţie. Această industrie este, în mod sigur, una utilă şi oferă o alegere excelentă pentru toţi cei care îşi doresc o locuinţă sigură.

 


2. Industria hotelieră

Este normal ca, în oraşele mari, industria hotelieră să fie prosperă şi înfloritoare, având în vedere numărul mare de turişti care îl vizitează. Astfel, mai toţi cei care se află într-un oraş străin, aleg să se cazeze într-un hotel sau o pensiune, fiind mai puţini cei care îşi caută o gazdă pe termen scurt. Dacă ai nevoie de o idee de afaceri şi vrei să îţi
deschizi propriul hotel, trebuie să ai câteva lucruri în vedere. În primul rând, serviciile pe care le pui la dispoziţia clienţilor trebuie să fie impecabile. De exemplu, curăţenia este un element cheie în ceea ce priveşte succesul afacerii tale. Personalul hotelului tău va putea efectua curăţenia cu aspiratoarele profesionale de la ARLI, astfel încât totul să fie ingienizat şi să strălucească, de fiecare dată când cineva îţi trece pragul. Este datoria ta să îi faci pe clienţi să se simtă ca acasă, aşa că trebuie să încerci să îi tratezi cu multă amabilitate şi ospitalitate.

 

 

 

3. Magazinele online

În primul rând, utilitatea magazinelor online stă în faptul că eficientizează procesul de cumpărare. Astfel, cumpărătorii, nu mai sunt nevoiţi să piardă timp şi energie alergând prin magazinul fizic după produsele pe care doresc să le achiziţioneze. La fel de bine, expunerea lor în mediul online, acolo unde sunt uşor de accesat şi vizualizat, poate reprezenta un avantaj pentru orice magazin fizic, deoarece acestea pot fi cunoscute de o gama cât mai mare de potenţiali cumpărători. Cele mai de succes magazine online sunt cele cu articole vestimentare, electronice şi electrocasnice, cosmetice şi produse de îngrijire, precum şi cele cu produse bio şi naturiste.

 

 

Te gândeşti să îţi deschizi o afacere? Aceste idei îţi stau la dispoziţie! Nu-ţi rămâne decât să decizi care este cea mai avantajoasă.

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram