Menu

Tratamente cosmetice cu produse pe bază de miere – NELI PFEIFFER centru de frumusețe și sănătate

Mierea de albine este folosită în tratamentele cosmetice de zeci de ani datorită calităţilor sale nutritive, de vindecare şi de hidratare. De asemenea, are un conţinut bogat de vitamine (B1, B2, B5, B3, A, C, D şi K), acizi organici, săruri minerale, potasiu, magneziu, fosfor, calciu şi sodiu ceea ce o face un bun calmant, cicatrizant, tonifiant și antioxidant.

Știam foarte multe lucruri bune despre miere, dar niște informații în plus nu strică niciodată. Așa că am dat curs invitației de a merge la evenimentul ”Frumusețe din miere”, organizat de Centrul de frumusețe și sănătate Neli Pfeiffer by Apiestetic.

Așadar un loc potrivit unde am aflat despre îngrijirea naturală a pielii în timpul iernii și despre impactul pe care îl pot avea frigul și vântul asupra tenului. Am aflat trucuri de frumusețe și secrete ale tratamentelor cu produsele din stup, care asigură cea mai bună protecție în acest sezon.

V-am spus că știu foarte multe despre beneficiile aduse de miere, dar pot sa spun fără rușine că n-am știut mai nimic despre beneficiile pe care le aduc tenului nostru mierea de mană și miere de manuka.

Am aflat despre minunile pe care le face pe fața noastră mierea de mană, un produs rar, dar extrem de sănătos. Este o miere de culoare închisă, ”ca motorina”, dar care este foarte sănătoasă. Mierea de mană are brad, pin, stejar și este cea mai curată miere, pentru că se obține numai în zonele de conifere, adică la munte. Este cel mai greu de obținut acest tip de miere de aceea este o miere rară și obținerea ei implică niște costuri crescute față de alte sortimente.

Despre mierea de manuka, Neli Pfeiffer, specialist cosmetică apicolăne-a spus că este o miere cu proprietati antibacteriene ieșite din comun fiind cel mai puternic antibiotic natural cunoscut și având uneori o eficiență chiar și de 50 de ori mai mare decât antibioticele obișnuite din farmacii. De asemenea, puterea vindecătoare a mierii de manuka se datorează unui compus, dihidroxiacetona care se regăsește în concentrații foarte mari în florile de Manuka, un arbust din Noua Zeelandă.

 

2

Neli și Tamina Pfeiffer – mamă și fiică, doamnele ce se ocupă de frumusețea noastră

 

Așa am aflat că masajul cu miere este total diferit față de un masaj făcut cu diferite creme. Nu numai că ajută pielea, dar ne ajută psihic . Tot corpul se relaxează.

 

12

 

Să vă mai spun despre terapia apicolă?  Tratamentele apicole cosmetice sunt soluţia ideală pentru “a îmbătrâni frumos”. Acest tip de tratament alimentează pielea cu toate substanţele necesare, favorizează regenerarea acesteia, normalizează gradul de hidratare, îmbunătăţeşte şi menţine tonusul muscular, iar circulaţia sanguină şi limfatică este normalizată.

 

10

 

11

 

Micuțele fiole Biosbee au un puternic efect anti-aging și stimulează celulele pielii prin concentrațiile sale de lăptișor de matcă, polen, miere și uleiuri din plante, iar Apieserum are la bază lăptișorul de matcă combinat cu extracte din plante, colagen și elastină care îi dau un puternic efect de regenerare, hrănire și hidratare.

 

1

 

Masajul cosmetic este alcătuit dintr-o serie de tehnici bine studiate care țin cont de anatomia și fiziologia pielii, de tipul psihologic, de nivelul de stres, de starea de sănătate a pacientului. Masajul se efectuează cu creme, emulsii, uleiuri naturale în care se încorporează substanțe anti- îmbătrânire, cum îi place lui Neli Pfeiffer să spună – miere, polen, lăptișor de matcă, propolis, Apilarnil. Acestea se pot utiliza separat sau combinate în funcție de tipul de ten tratat.

 

4

Invitatul special al evenimentului, actrița Crina Matei ne-a vorbit despre cum să ne hrănim sănătos de sărbatori și să facem mișcare, ca să arătăm bine și după 40 de ani.

 

3

Neli Pfeiffer -apiestetic beauty & health studio
Bulevardul Lascăr Catargiu 9, București 

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram