Frezia, floarea misterului
9 martie 2015
„Flori de ie”, ambasadorul iei româneşti
9 martie 2015

A sosit primăvara, în scurt timp vine și vremea teraselor. Barurile rămân și ele în program. Până atunci vă prezint câteva imagini cu baruri din zona populară a orașului Singapore.

Bar stil grădină secretă. Colectivul administrativ a vrut să respecte mediul și arhitectura coloniala. The Green Door – Singapore. Un bar într-o grădină!

bar 1

Designerii au creat brandul „verde Door”, ca un stimulent pentru curiozitate – ce s-ar putea afla în spatele ușii verzi? Adăugarea detaliilor interesante, cum ar fi scaunele cu picioare înalte din lemn sculptate manual sporește atmosfera jucăușă de la bar.

bar 2

Înainte și după cină, locul acesta din bar este tocmai bun pentru un meniu de gustări.

bar 4

Un bar ca o grădină.

bar 6

 

bar 7

Un perete format din sertare și o bicicletă pe post de chiuvetă.

bar 8

Images © The Stripe Collective

Țărăncuța Urbană I Roxana Toma
Țărăncuța Urbană I Roxana Toma
Țărăncuța Urbană sunt eu, Roxana Toma. Fata care iubește poveștile, tradițiile, amintirile din copilărie, momentele minunate petrecute alături de cei dragi, dulciurile, florile, grădina cu flori a mamei - lăsată moștenire, satul și viața la țară. Sunt jurnalist de peste 20 de ani. Am scris despre politică și politicieni în toți acești ani. Acum e vremea de alte subiecte. Am venit la București de la țară, chiar dacă țara mea se afla la vreo 60 de kilometri de Capitala țării. Acum ați înțeles și numele blogului meu. Am un copil, mai celebru decât mine, un mic actor, Tudor Roșu :). Născut la București îi place să bată mingea pe strada copilăriei mele, natura și tot ce este frumos. Deci iubește ce iubesc și eu! Sper să vă placă ce scriu, scriu pentru voi, pentru prietenii mei, pentru țărăncuțele mele! Cu drag, Țărancuța Urbană tarancutaurbana@gmail.com

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Va rugam asteptati...

Inscrie-te la newsletter!

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană!
%d blogeri au apreciat:
Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On Pinterest